Restaurant

Brengdang

Advertentie:
Ondersteun de horeca-ondernemers die in deze tijd verplicht hun deuren moeten sluiten! We maken rendang en brengen dit tot aan je deur: BRENGDANG! Nu ook in Zeist!

Het Nieuwe FIGI

Recensent Peter gaat lunchen bij het Nieuwe FIGI. Hij valt voor de veelzijdigheid en de warmte van de grote zaal die met de bocht meegaat. Je kunt overal neerploffen. Het is nog net geen huiskamersfeer. 
tekst en foto's: Peter

De Azijnmakerij

Een nieuwe rubriek: Lunchen in Zeist. Onze vaste recensent Peter gaat door de hele gemeente (inclusief Austerlitz en Den Dolder c.a.) op pad en beschrijft lunchadressen. Deze tweede recensie gaat over restaurant De Azijnmakerij.
tekst: Peter, foto’s: Kees Linnenbank
 

Terugblik op 12 recensies

Twee wisselende fijnproevers zijn onaangekondigd gaan eten bij een restaurant. Culinair inzicht, schrijfkunst en kennis van Zeister horecawezen zijn kenmerken van de proevers. Het doel was om de lezer een zo volledig mogelijk en eerlijk beeld van het restaurant te geven. De proevers zijn onafhankelijk en hebben waar nodig verbeterpunten aangereikt. Twaalf maal hebben Peter of Petra soms samen of met een ander een restaurant in de gemeente Zeist bezocht in ongeveer drie  jaar tijd. Het heeft geleid tot een ranglijst, die hieronder staat. Wat heeft deze culinaire toer opgeleverd? Wat zijn de globale ervaringen?
tekst: Peter en Petra, foto’s: Kees Linnenbank