KunstenHuis Idea

 
KunstenHuis Idea: jouw huis voor kunst, cultuur, ontwikkeling en informatie

We zijn er voor jou. Als fijne plek om te zijn, om je te ontwikkelen, om te groeien, te leren en te ervaren. We staan naast je en helpen je vooruit. We zijn een bruisend cultuurhuis, dus dit doen we met kunst en cultuur, maar ook met informatie en kennis. We bieden activiteiten en aanbod aan voor jou en alle andere inwoners van Zeist, Bunnik, De Bilt, Soest en Driebergen. Wat je ook zoekt, KunstenHuis Idea heeft het in huis. We zorgen dat cultuur voor iedereen toegankelijk is. Ga zelf actief aan de slag, dompel je onder, leer en ontwikkel of kom langs en ontmoet elkaar.

Cursuscentrum

We zijn een muziekschool, een dansschool, een theaterschool, een beeldende kunstschool en een VolksUniversiteit. Je kan bij ons terecht als beginner, als pro of alles daartussen. Van jong tot oud.

https://kunstenhuisidea.nl/cursusseizoen

Bibliotheek

We hebben 6 bibliotheekvestigingen waar een grote collectie op je staat te wachten, maar waar je ook terecht kunt voor allerlei leuke en inspirerende activiteiten.

https://bibliotheek.ideacultuur.nl/

Podia

KunstenHuis Idea heeft twee professionele theaters: Theater Het Lichtruim in Bilthoven en Theater Idea Soest in Soest. Hier zak je lekker weg in de stoelen voor mooie voorstellingen, ontroerende films en het leukste cabaret. Daarnaast hebben we Poppodium De Peppel in Zeist met toffe concerten, leuke zondagmiddagen en knallende feestjes.

https://kunstenhuisidea.nl/theateragenda

Samenleving, Onderwijs en meer

We organiseren maatschappelijke projecten en werken nauw samen met nagenoeg alle scholen in het primair- en voortgezet onderwijs in de regio. We helpen je te groeien, je meer verbonden te voelen met anderen en om in contact te komen met veel verschillende mensen.

https://kunstenhuisidea.nl

KunstenHuis Idea

https://kunstenhuisidea.nl
info@kunstenhuisidea.nl
030 695 8393

Adressen Zeist:

Cursussen en bibliotheek: Markt 3
Cursussen: Egelinglaan 2b
Poppodium De Peppel: Montaubanstraat 106

Overige locaties: Soest, Bilthoven, Bunnik, Driebergen