Aankondiging

Vier de Kunst

Aankondiging
Op zaterdag 1 juni is er bij Torenlaan theater een expositie en een veiling van kunstenaars die de afgelopen jaren bij hospice Heuvelrug geëxposeerd hebben. Met de veiling haal het hospice geld op voor gasten die de eigen bijdrage niet zelf kunnen betalen. Met een optreden van Denise Jannah. Toegang gratis!
tekst: Maria Hoefnagels

Open Huis Ondernemershuis: workshop en borrel

Aankondiging
Heb je altijd al eens een kijkje willen nemen in het Ondernemershuis Zeist, in de oude Apotheek aan de 1e Dorpsstraat? Vrijdag 31 mei vanaf 15:00 uur houden ze open huis! Je kunt dan samen met andere ondernemers borrelen, maar je kunt ook deelnemen aan een onderzoekende Workshop.
tekst en foto’s: Margot ten Hoor

Samen Duurzaam Doen!

Aankondiging
Op zaterdag 18 mei van 11:00 tot 17:00 uur staat Bezoekerscentrum De Boswerf in het teken van: Samen Duurzaam Doen. Ruim 25 duurzame initiatieven uit de gemeente Zeist zijn aanwezig om inwoners te informeren en inspireren over wat je op lokaal niveau kunt doen met betrekking tot duurzaamheid. Toegang is gratis.
tekst: Saskia Littooij

VOLfest: Muziek uit Turkije

Aankondiging
Op vrijdag 17 mei duikt VOLfest in Turkse folklore met meester ud-speler Mehmet Polat. Zijn solo-recitals zijn altijd gekenmerkt van een diepe concentratie en muziek die je recht in het hart raakt. Hij treedt op in Wijkcentrum 't Volle Hof aan de Laan van Vollenhove 12 B.
tekst: Franka de Groot; foto: Ali Caglar Erdogan

Ars Musica Muziekdag

Aankondiging
Op 15 juni barst het van de muzikale activiteiten in en rond de Evangelische Broedergemeente en Oude Kerk in Zeist. Er zijn workshops, verschillende concerten, een muzikale voorstelling en een heus Ars MusiCafé waar je kunt eten, drinken en elkaar ontmoeten.
tekst: Lia Verhaar; foto: Mirjam Lems

Gracias Garcia

Aankondiging
Wieke Garcia maakt een muzikale pelgrimstocht naar een nieuw verleden. Op vrijdag 7 juni strijkt ze neer op het podium van het Torenlaan Theater (okee, ze woont er om de hoek). Wieke neemt je mee naar de oorsprong van haar muzikale zijn. Waar komt die liefde voor muziek vandaan?
tekst: Hans van Oosterhoudt

Pages