ActionCOACH

Mijn Verhaal

Mijn naam is Mignon en ik ben zelfstandig gecertificeerd business coach bij ActionCOACH

Herken je dit:
- Je bent gestart om van je passie je onderneming te maken en ineens komt daar veel meer bij kijken dan je dacht;
- Je wil graag een objectieve blik van buiten, een sparringpartner;
- Je wil je bedrijf verkoop klaar maken op korte of lange termijn.

Het kan allemaal: Ik help gedreven en energieke ondernemers en leiders om hun winst te vergroten, een beter team op te bouwen, meer tijd vrij te maken en nog meer plezier te beleven aan ondernemen.

Zelf heb ik een economische achtergrond en ben mijn carrière gestart als consultant. Ik merkte dat mijn toegevoegde waarde nog meer zit in het in beweging brengen van mensen, teams en organisaties. Zo ben ik Coach Master geworden via De Baak en vervolgens leidinggevende en uiteindelijk Managing Director bij Fidet. In die tijd is het aantal medewerkers verdubbeld. Snel doorhebben wat er in een bedrijf speelt en nodig is, is mijn specialiteit. Ik zet jou en je team graag in jullie kracht in de dynamische tijd waarin we leven.

Persoonlijk ben ik ook continue in verandering. Ik vind het belangrijk om me onder te dompelen in nieuwe kennis en ervaringen. Zo kan je mij op retraites vinden, heb ik dit jaar leren duiken en staat op de planning om te leren solo paragliden.

Als jouw coach en adviseur zal ik je helpen meer te bereiken met behulp van bewezen tools, methodologieën en systemen, getest en geperfectioneerd in tienduizenden bedrijven wereldwijd in de afgelopen drie decennia.

Als ik een droom heb, dan ga ik ervoor. Ik ben een aanpakker en daarom sta ik nu hier, als jongste ActionCOACH van Nederland/Vlaanderen. Ik ken jouw medewerkers en klanten van de toekomst van dichtbij. Ik ga graag met jou in gesprek om jouw dromen aan te pakken. Laten we om te beginnen een gratis Business Strategiesessie plannen.

Bekijk de artikelen van Mignon hier.

Meer info: https://mignonmarseille.actioncoach.com/over/