ActionCOACH

Laura’s Sabor

Artikel
Met Laura’s Sabor koken wij met de seizoenen. Vanaf begin dit jaar hebben wij een nieuwe kooklocatie, bij Lab Lou in Zeist, waar we elke week de mooiste diners en borrels bereiden. Vrijdag 5 juli organiseren we hier het tweede aanschuifdiner. Een bijzondere avond, met prachtige langgedekte tafels, waar je aan kan schuiven.
tekst: Laura Vrenken; foto: Mel Boas

Je dromen waarmaken

Artikel
Ik ben erachter gekomen wat mijn dromen zijn en hoe ik mijn bedrijf zo in kan richten dat die uitkomen. Dit ben ik nu ook andere ondernemers aan het leren. En ik heb Zeist uitgekozen als de regio om vanuit te opereren. Ik hou van Zeist omdat er zoveel georganiseerd wordt voor en door ondernemers.
tekst: Mignon Marseille

Hart voor Verkeer

Artikel
Arjan Breider is directeur van verkeersadviesbureau Hart voor Verkeer, gevestigd op de Slotlaan. "Verkeer heeft me altijd gefascineerd. Ik heb passie voor mijn vak en ik vind dat de mens in het verkeer centraal moet staan. Daarom heb ik ‘Hart voor Verkeer’, en is dit ook de naam van onze onderneming".
tekst: Arjan Breider

De Tassenfabriek

Artikel
Altijd al je eigen tas willen maken? Bij De Tassenfabriek in Zeist kun je samen met een vriendin, je dochter of een groep vriendinnen of collega’s je eigen tas maken. De Tassenfabriek is onlangs verhuisd naar Lab Lou aan de Weteringlaan 1 (het oude tuincentrum Akkerflora).
tekst: Jeannemiek Bakker

2024: Het jaar van jóuw bedrijfsgroei

Aankondiging
Maandelijks komen bedrijfseigenaren samen voor een kostenloze masterclass en kennismaking bij ActionCOACH Utrechtse Heuvelrug in Zeist. Mignon Marseille duikt dan 2 uur met een groep van maximaal 10 MKB-ondernemers de diepte in. Wat weerhoudt jou om het hoogst haalbare uit je bedrijf te halen? Donderdag 9 april is de eerstvolgende.
tekst: Mignon Marseille; foto’s: Peter van Haastrecht

Evenement voor Zeister bedrijfseigenaren

Aankondiging
Op dinsdag 14 november om 18.30 uur komen bedrijfseigenaren bij elkaar voor het lanceringsevenement van ActionCOACH Zeist. De avond beslaat een inspirerend seminar en gezellige borrel in het Torenlaan Theater. Ontmoet tijdens dit kosteloze lanceringsevenement andere Zeister bedrijfseigenaren!
tekst: Mignon Marseille; foto's: Peter van Haastrecht