2024: Het jaar van jóuw bedrijfsgroei

4 februari 2024
tekst: Mignon Marseille; foto’s: Peter van Haastrecht

Maandelijks komen bedrijfseigenaren samen voor een masterclass en kennismaking bij ActionCOACH Utrechtse Heuvelrug in Zeist. Ik, Mignon Marseille, duik dan 2 uur met een groep van maximaal 10 MKB-ondernemers de diepte in. Wat weerhoudt jou om het hoogst haalbare uit je bedrijf te halen? Ondernemers leren er praktische strategieën van een wereldwijde business coaching formule die onmiddellijk toepasbaar zijn voor hun eigen bedrijf. Ik vind het elke keer weer prachtig hoe tijdens deze kosteloze sessie er inspiratie overvliegt tussen bedrijfseigenaren uit de omgeving die zichzelf blijven ontwikkelen in de groei van hun bedrijf. 

"Voor iedereen die klaar is om hun onderneming naar een hoger niveau te tillen, Mignon is de coach die jou helpt je dromen waar te maken" - Tessa Lange, Geen Lange Zinnen 

Het komend kwartaal kan je kiezen uit de volgende momenten*: 

 • 7 februari 9.00 - 11.00 
 • 7 maart 15.00 - 17.00 
 • 9 april 9.00 - 11.00 

Locatie: Utrechtseweg 82 in Zeist

In de sessie van 7 februari breng ik MKB-ondernemers samen met een topic die voor hen allemaal leeft: je bedrijf laten groeien met een succesvol team. 

Ik hoor het vaak: het gaat goed en toch ervaar je één of meer van onderstaande punten: 

 • Het gevoel van stagnatie en beperkte vooruitgang;  
 • De wens om meer quality time door te brengen met je gezin, vrienden en niet te vergeten: jezelf;  
 • Momenten waarop je je als een werknemer in je eigen bedrijf voelt;  
 • Het ontbreken van tijd en ruimte voor de groei van je onderneming;  
 • Je bent meer bij de dagelijkse taken van je team nodig dan je zou willen; 
 • Een overmatige werklast omdat geschikt personeel lastig te vinden is.  

"Ik heb nu mijn prioriteiten op orde om voort te bestaan en verder te groeien." - Anneke Dijkstra, Mrs. Italy 

Alles is aan jou. Heb je persoonlijke doel in je achterhoofd en zie wat ervoor nodig is in je bedrijf om die doelen te realiseren. Je krijgt 2 uur lang handvatten om een team mét stabiliteit en vóór groei te creëren, een voorspelbare cashflow en werkdruk, te zorgen dat je zelf minder uren kan werken en om een duidelijk eindplaatje van je bedrijf te schetsen. Want wanneer is het klaar? En welke mogelijkheden wil jij dan hebben? Wil je meer tijd hebben voor je vrienden en familie; wil je op reis; wil je een tweede bedrijf starten en is dat dan een kopie van jouw ondertussen geoliede machine of is dat met een heel nieuw idee; wil je in alle rust met pensioen; wil je jouw kennis doorgeven aan de volgende generatie? 

"Ik voel me weer ondernemer!" - Paul Bakers, Qomma, XS2Mind 

Wil je hier ook bij zijn? Meld je kosteloos aan op: https://bit.ly/mkbzeist. Is het op deze momenten niet passend voor jou, maar heb je wel interesse, leg dan contact via https://www.linkedin.com/in/mignon-marseille/, mignonmarseille@actioncoach.com of 06-83708673.

Over mij 
Ik ben sinds 7 jaar trainer en coach (NOBCO, St!r) en heb 8 jaar ervaring in advies, executive coaching en bedrijfstransformaties. In mijn voorlaatste rol had ik de management director positie bij consultancy firm Fidet, die ik gezond door de coronacrisis heb gehaald en het aantal medewerkers van 14 naar 35 heb gebracht. Snel doorhebben wat er in een bedrijf speelt en nodig is, is mijn specialiteit. Ik zet jou en je team graag in jullie kracht in de dynamische tijd waarin we leven. 

Door mijn kennis, achtergrond en ervaring, in combinatie met het complete, gesystematiseerde en unieke franchise ActionCOACH concept, ben ik ervan overtuigt dat ik iedere ondernemer een succesvolle samenwerking kan aanbieden. Ik heb hier zoveel vertrouwen in dat ik het succes dan ook garandeer. Zwart op wit. ActionCOACH heeft zich inmiddels in 30 jaar bij meer dan 600.000 ondernemers bewezen in meer dan 80 landen.  

Dus wat weerhoudt jou om het hoogst haalbare uit je bedrijf te halen? 
 

*ActionCOACH Utrechtse Heuvelrug biedt deze evenementen ter waarde van € 195 gratis aan. 

Bijdrage: 
Artikel: 

 


Mignon schreef eerder:
Evenement voor Zeister bedrijfseigenaren

Meer over ActionCOACH:
ActionCOACH

Volgende bericht:
Zeist herdenkt de holocaust

 

Voeg een reactie toe

Plain text

 • HTML tags zijn niet toegestaan.
 • Website-adressen en emailadressen worden automatisch omgezet in een link.
 • Regels en paragrafen breken automatisch af.