Je dromen waarmaken

19 mei 2024
tekst: Mignon Marseille

Ik ben erachter gekomen wat mijn dromen zijn en hoe ik mijn bedrijf zo in kan richten dat die uitkomen. Dit ben ik nu ook andere ondernemers aan het leren. Dat doe ik door mijn eigen ervaring in te brengen en te combineren met de kennis van een gevestigde orde. En ik heb Zeist uitgekozen als de regio om vanuit te opereren.

Ik hou van Zeist omdat er zoveel georganiseerd wordt voor en door ondernemers. En zijn diverse netwerken, kranten en de gemeente is actief. Het is een plaats waar mensen elkaar inspireren en daar voel ik me graag een onderdeel van. Door via LinkedIn één vrouw uit te nodigen voor mijn gratis masterclass, kwam ik ineens in de netwerkgroep Mojitas, met daarin ruim 100 vrouwelijke ondernemers in Zeist. Een deel van mijn klandizie komt zeker via deze groep en het is mooi om zo samen stappen te zetten.  

En wat is die combinatie van mijn eigen ervaring en de gevestigde orde dan die ik in Zeist breng?

Mijn eigen ervaring is die van het hebben van een bedrijf, het leiden van een bedrijf in groei in voor- en tegenspoed, het coachen van mensen, managers, teamleden en ondernemers. En daarnaast ook het continue bezig zijn met mijn eigen ontwikkeling. Ervaren wat het is om blut te zijn of een maand in afzondering, het blijft me zoveel leren. 

De kennis van de gevestigde orde is die van ActionCOACH. Ik zit in Zeist en mijn werkgebied gaat van Nieuwegein, tot Bilthoven, tot Veenendaal. Tegelijkertijd zit ActionCOACH wereldwijd in 84 landen en bestaat al 31 jaar. Het systeem waar ik als ActionCOACH mee werk is in al die tijd verder verbeterd en met zijn tijd mee gegaan.

"Wat is de waarde van een goede coach? Wat brengt coaching op? En jij durft me daar garantie op te geven? Ik profiteer daarvan want het is waar wat je me beloofde toen we begonnen aan ons traject. Je brengt je geld op en meer. Zonder jouw hulp had Qomma al lang niet meer bestaan." - Paul Bakers, Qomma & XS2Mind

“Mignon's benadering is uniek. Ze is ActionCOACH, maar gaat verder dan de daadwerkelijke actie. Met haar ontwapenende coachingstijl en scherpe vragen hield ze me een spiegel voor die mij erg vooruit heeft geholpen. Mignon laat je zien wat er allemaal mogelijk is als je jouw muurtjes laat vallen en je volledig inzet. Voor iedereen die klaar is om hun onderneming naar een hoger niveau te tillen, Mignon is de coach die jou helpt je dromen waar te maken." Tessa Lange,  Geen Lange Zinnen

Wil je eens ervaren wat ik doe? Dan zijn er 2 makkelijke opties. Geef aan dat je een verkennend gesprek met me wil via mignonmarseille@actioncoach.com / 06-83708673. Of kom een keer langs bij een van mijn gratis masterclasses in Zeist, zie: https://bit.ly/2Q2024

En mijn droom? Over 10 jaar heb ik dermate passief inkomen van ActionCOACH dat ik zonder financiële druk mensen en bedrijven begeleid in transformatie op m'n eigen rustige plek in de natuur. 
 

Bijdrage: 
Artikel: 

 


Mignon schreef eerder:
2024: Het jaar van jóuw bedrijfsgroei

Eén van de gecoachte ondernemers:
Hart voor Verkeer

Volgende column:
Wat knaagt ...

 

Voeg een reactie toe

Plain text

  • HTML tags zijn niet toegestaan.
  • Website-adressen en emailadressen worden automatisch omgezet in een link.
  • Regels en paragrafen breken automatisch af.