Meet & Greet met Roxane van Iperen

16 juni 2023
tekst: Olaf Tigchelaar; foto: Keke Keukelaar

Afgelopen maand verscheen de indrukwekkende nieuwe roman van Roxane van Iperen: Dat beloof ik.
Voor iedereen die haar nieuwe boek nog niet kent, is er een bijzondere kans om daar verandering in te brengen: op zaterdag 1 juli komt zij namelijk naar boekhandel Kramer & van Doorn voor een Meet & Greet!
De toegang is natuurlijk gratis, maar aanmelden is wel handig: info@kramerenvandoorn.nl. Roxane is er zaterdag 1 juli vanaf 11 uur.

Over het boek
De twaalfjarige M. groeit op in twee werelden. Thuis is er chaos en geweld, op school past ze zich geruisloos aan. Haar ouders zijn continu op de vlucht – voor de buitenwereld, elkaar, hun eigen demonen – en sleuren M. mee, van dorp naar dorp, van school naar school. Ze zoekt haar heil in de natuur en bij andere buitenstaanders – de bewoners van een vakantiepark, de reizigers in een woonwagenkamp, een groep kunstenaars in het bos. Maar nergens krijgt ze de kans om wortel te schieten, of, belangrijker nog: om met iemand een gedeeld verleden op te bouwen. Voor iedereen is ze slechts een voorbijganger. En als er niemand getuige is van je leven, besta je dan wel? Dat beloof ik is het verhaal van een meisje dat alles in haar jonge leven moet bevechten om overeind te blijven. En uiteindelijk voor een onmogelijke keuze komt te staan.

Tot ziens in onze winkel op zaterdag 1 juli!
 

Bijdrage: 
Artikel: 

 


Meer over Roxane van Iperen:
De waarde van bevrijdend denken

Meer over Kramer & van Doorn:
De boekhandel als tijdmachine

Volgende bericht:
Zeist in de Middeleeuwen

 

Voeg een reactie toe

Plain text

  • HTML tags zijn niet toegestaan.
  • Website-adressen en emailadressen worden automatisch omgezet in een link.
  • Regels en paragrafen breken automatisch af.