senioren

Gezocht: voorzitter Algemene Seniorenvereniging Zeist (ASZ)

Oproep
De Algemene Senioren Vereniging Zeist is de vereniging voor mensen vanaf 50 jaar in Zeist en omstreken. De ASZ, opgericht in 2013, telt nu ruim 1800 leden waaronder meer dan 100 vrijwilligers. Door het aftreden van de huidige voorzitter in het voorjaar van 2024 ontstaat er een vacature voor een nieuwe voorzitter (m/v).
tekst en foto: Han Willems

ASZ speelt: “Zoete melk met Brokken”

Aankondiging
Op zaterdagavond 7 mei en zondagmiddag 8 mei spelen senioren van de Algemene Seniorenvereniging Zeist (ASZ) in het Torenlaan Theater de tragikomedie: “Zoete melk met brokken” van de auteur Jacques Vriens, onder de regie van Frans van Bussel. Een geestige en naar het einde toe ontroerende komedie.
tekst en foto: Frans de Haas

Zeister Werf

Artikel
Op 24 augustus 2018 is de grond aan het eind van de oude Gemeentewerf door de Gemeente aan de woongroep Surplus geleverd, en op 14 september 2018 is de eerste paal de grond in gegaan.
tekst en foto's: Jan-Willem Nieuwenhuijsen

ASZ blijft groeien!

Op 20 mei heeft de Algemene Seniorenvereniging Zeist (ASZ) het 750ste lid ingeschreven. Maandag 6 juni wordt het 750ste lid tijdens het wekelijke koffie-uurtje in het Theatercafé van Figi ingehaald door oud-burgemeester Boekhoven.
tekst en foto: Han Willems