Woongroep 50+ Meester de Klerkstraat opent de deuren

11 mei 2023
tekst: Pepie Rosbach

Zaterdag 20 mei 2023 openen op de Gemeenschappelijk Wonen Dag woongemeenschappen in het hele land hun deuren voor publiek.
Ook bij Woongroep 50+ Meester de Klerkstraat is iedereen van 13.00 uur tot 16.00 uur van harte welkom in onze ontmoetingsruimte op Meester de Klerkstraat 41 te Zeist.

Gemeenschappelijk wonen voegt iets toe voor de bewoners, maar ook aan de maatschappij. Daarom zijn ook professioneel geïnteresseerden, betrokken bij woonvraagstukken of het faciliteren van gelukkige 50-plussers van harte uitgenodigd.

Nog niet eerder was de belangstelling voor gemeenschappelijk wonen zo groot.
Daarom laat woongroep 50+ Meester de Klerkstraat iedereen zien waarom wij als bewoners hier zo graag wonen. Ook is één van onze 3-kamer appartementen te bezichtigen.
Bezoekers die geïnteresseerd zijn in de toekomst bij ons te komen wonen, nodigen wij van harte uit zich in te schrijven op onze wachtlijst. We informeren hen graag over de randvoorwaarden en hoe we vervolgens nader kennismaken. Zo krijgen we samen een beter beeld of wonen in onze woongemeenschap een succes kan worden. Men dient ingeschreven te staan als woningzoekende bij Woningnet.

Ook vertegenwoordigers en lokale politiek uit de gemeente Zeist leiden wij graag rond in onze woongemeenschap. Bij hen valt immers nog veel te winnen als het gaat om het (h)erkennen van de grote toegevoegde waarde die woongemeenschappen juist binnen de gemeente Zeist kunnen hebben. Denk aan gelukkige en zelfstandige senioren die daardoor minder snel bij bijvoorbeeld het zorgloket zullen aankloppen. Of de betere doorstroming van de woningmarkt, waaraan gemeenschappelijk wonen kan bijdragen.
 

Bijdrage: 
Artikel: 

 


Ook open op 20 mei:
GemeenschappelijkWonenDag

Meer over gemeenschappelijk wonen:
Ondertussen in Zeist

Volgende bericht:
Week zonder afval

 

Reacties

Zijn het koop of huur app ?? En wat zijn de prijzen ? Dank alvast voor u reactie .fam van moorselaar

Is het koop of huur

Voeg een reactie toe

Plain text

  • HTML tags zijn niet toegestaan.
  • Website-adressen en emailadressen worden automatisch omgezet in een link.
  • Regels en paragrafen breken automatisch af.