cabaret

Op Volle Kracht

Aankondiging
Bij Femke Vernij weet je nooit zeker of je moet lachen van het huilen, of huilen van het lachen. Na 15 jaar toeren met ‘De Meiden van LOS’, gaat Femke Vernij nu solo de strijd aan met de grillen van Moeder Aarde. Op vrijdag 26 april staat ze in het Torenlaan Theater met haar voorstelling Op Volle Kracht.
tekst: Hans van Oosterhoudt

Dus jij zegt!

Aankondiging
AFGELAST! Op vrijdag 17 en vrijdag 24 november speelt theatergroep ‘Alweer Geen Revolutie’ in het Theater Slot Zeist de voorstelling ‘Dus jij zegt!’. Een cabareteske voorstelling over alles waar men zich tegenwoordig zo boos over maakt, en over de dwaasheid van vijandschap.
tekst: Josine de Vries

Wieke tot nu toe

Aankondiging
Op vrijdag 29 september staat Wieke Obbink opnieuw op het podium van het Torenlaan Theater met haar show “Wieke tot nu toe”. Wieke was docent Nederlands aan het Christelijk Lyceum Zeist en staat sinds 2017 op het podium om de mensen vrolijk te maken. Een avond vol liedjes en geklets!
tekst: Hans van Oosterhoudt

Mama is boos

Aankondiging
Op zaterdag 9 september houdt Esther van der Voort in het Torenlaan Theater een try-out van haar nieuwe cabaretprogramma Mama is boos. Het wordt Esther af en toe teveel en berg je dan maar, want mama is boos. Boos op d’r kinderen, boos op d’r ex, boos op het meisje achter de kassa, maar vooral boos op zichzelf.
tekst: Hans van Oosterhoudt

Wieke tot nu toe

Aankondiging
Op vrijdag 31 maart in het Torenlaan Theater: “Wieke tot nu toe”. Een avond vol liedjes en geklets met Wieke Obbink (try-out). Als een soort vroege midlifecrisis besloot Wieke Obbink (1987) een cabaretopleiding te gaan volgen en stopte ze als docent Nederlands op het Christelijk Lyceum Zeist.
tekst: Hans van Oosterhoudt

Laars Lappen (try out)

Aankondiging
Op dinsdag 13 september is cabaretier Pieter Jouke te zien in het Torenlaan Theater met een try-out van zijn nieuwe programma Laars Lappen. Hij trakteert zijn publiek op interessante inzichten en hilarische grappen.
tekst: Hans van Oosterhoudt; foto: Thierry Schut

Dorine Wiersma: Vlieg op!

Aankondiging
De Zeister cabaretier en singer-songwriter Dorine Wiersma staat op zaterdag 28 mei en zondag 29 mei in het Torenlaan Theater met haar nieuwe show ‘Vlieg op!’. In ‘Vlieg op!’ houdt Dorine zich niet meer in en zingt ze alleen nog maar wat ze denkt!
tekst: Hans van Oosterhoudt; foto: Carly Wollaert

Zeist Lacht!

Aankondiging
Op vrijdag 15 oktober is het weer zo ver: Zeist Lacht in het Torenlaan Theater. Kom je buikspieren trainen! Aanstormende comedians proberen hun nieuwe materiaal op je uit. Zie je ze terug in Carré of hoor je nooit meer iets van ze?
tekst: Hans van Oosterhoudt