Zeist Lacht!

10 oktober 2021
tekst: Hans van Oosterhoudt

Op vrijdag 15 oktober is het weer zo ver: Zeist Lacht in het Torenlaan Theater. Kom je buikspieren trainen bij Zeist Lacht: Open Mic, Comedy Night.

Aanstormende comedians proberen hun nieuwe materiaal op je uit. Zie je ze terug in Carré of hoor je nooit meer iets van ze…? Kom en moedig ze aan! Deze maand op het podium: Ard Elzenga, Tim Alpherts, Tim Kroezen, Paul London. Marc van Gestel, Nik Goedemans en Jan van Houwelingen. MC is dit keer Raoel Fatehmahomed.

Zeist Lacht is al bijna 4 jaar een van de grappigste avondjes uit in Zeist. Iedere maand staan er 4 tot 8 beginnende en ervaren comedians/cabaretiers op het podium om nieuw materiaal (grappen) te testen. Kom langs en ervaar hoe het is om aan het begin te staan van iets HI-LA-RISCH of juist totaal niet. Oordeel zelf.

Een microfoon, grappen in razend tempo en het publiek. Met alleen deze ingrediënten bezorgen de artiesten en MC je een geweldig avond uit.

Sommige deelnemende comedians staan deze avond voor het eerst op het podium en kunnen wel wat steun gebruiken. Anderen treden veel vaker op, om hen mag je lachen maar als ze een slechte grap maken mag je ze net zo hard uitlachen. Iedere deelnemer heeft zes minuten de tijd om het publiek in te pakken. De meesten komen uit deze regio. De comedians worden aangekondigd door een MC die ervoor zorgt dat de stemming er meteen goed inzit.

Zeist Lacht! Open Mic, Comedy Night wordt georganiseerd door AOT Events, dat volop ruimte kansen aan jong aanstormend comedytalent om zicht te ontwikkelen.

In de pauze en na afloop heb je alle gelegenheid om met de comedians in contact te komen en ze persoonlijk te vertellen waarom je ze later graag nog eens in Carré terugziet – of niet…
 

Koop hier je kaartjes: https://secure.tix4all.nl/tickets/zeist-lacht-open-mic-comedy-night-1682/ticket 

Bijdrage: 
Artikel: 

 


Meer over het Torenlaan Theater:
Torenlaan Theater

Meer over lachen:
Een ongemakkelijke ontregeling

Volgende bijdrage:
Schrijvers vertellen bij Kramer & van Doorn

 

Voeg een reactie toe

Plain text

  • HTML tags zijn niet toegestaan.
  • Website-adressen en emailadressen worden automatisch omgezet in een link.
  • Regels en paragrafen breken automatisch af.