Mama is boos

29 juli 2023
tekst: Hans van Oosterhoudt

Op zaterdag 9 september houdt Esther van der Voort in het Torenlaan Theater een try-out van haar nieuwe cabaretprogramma Mama is boos.

Op een pijnlijk humoristische manier ontdekte comédienne Esther van der Voort (tevens single mom en ex-ambtenaar) wat nou echt belangrijk is in het leven. Maar maakte Esther zelf altijd de juiste keuzes, of reageerde ze puur uit emotie?

Als alleenstaande moeder is het dagelijks leven een rollercoaster aan emoties. Met vier kinderen gaat het namelijk de hele dag door, die stortvloed aan vragen. Mama waar is mijn hockeystick? Hoe laat is het? Wat eten we? Hoe is zij toch in vredesnaam in deze situatie terecht gekomen? Het leven lijkt soms wel een aaneenschakeling van niet gemaakte keuzes, maar mama heeft zelf ook allerlei vragen. Waarom is ze getrouwd? Hoe komt ze aan die hond? Wat moet ze nou met deze baan? Waarom zei ze ‘Oke, we doen nog een kind’, terwijl het uitkiezen van een bank soms twee jaar kan duren? Het wordt Esther af en toe teveel en berg je dan maar, want mama is boos.

Boos op d’r kinderen, boos op d’r ex, boos op het meisje achter de kassa, boos op d’r navigatiesysteem, boos op d’r baas, maar vooral boos op zichzelf.

Mama is boos (try out van haar nieuwe cabaretprogramma)
Esther van der Voort
Zaterdag 9 september 2023, 20.00
Toegangsprijs: 15,75 euro

Koop hier kaarten: https://secure.tix4all.nl/tickets/esther-van-der-voort-mama-is-boos-try-out-2670/ticket 
 

Bijdrage: 
Artikel: 

 


Meer over het Torenlaan Theater:
Torenlaan Theater

Meer over mama's:
Cabriootje van mama

Volgende column:
Dankbaarheid in inkt

 

Voeg een reactie toe

Plain text

  • HTML tags zijn niet toegestaan.
  • Website-adressen en emailadressen worden automatisch omgezet in een link.
  • Regels en paragrafen breken automatisch af.