Stem op StudieHub De Breul!

5 april 2022
tekst: Laurence Verbree, Noah de Boer en Chris Lemstra; foto: Ferry Brokers

Wij zijn Laurence Verbree, Noah de Boer en Chris Lemstra, afkomstig van de middelbare school KSG De Breul. Wij zijn de initiatiefnemers van StudieHub De Breul.

In de afgelopen jaren is de vraag naar aanvullend onderwijs fors gestegen. Mede door de coronacrisis, maar ook door veel lesuitval en een tekort aan docenten, zijn er veel leerachterstanden ontstaan. Op de huidige markt is veel privéonderwijs te vinden met een winstoogmerk om dit probleem op te lossen, maar helaas is dit niet voor iedereen toegankelijk. Door de hoge prijzen van studiebegeleiding is het voor veel mensen niet meer betaalbaar en ontstaat er kansenongelijkheid in het onderwijs.

Om een reële oplossing te bieden zijn wij onze eigen organisatie gestart die studiebegeleiding aanbiedt voor alle leerlingen uit de onderbouw, dat wordt verzorgd door leerlingen uit de bovenbouw. Met dit innoverende ‘voor en door leerlingen’ concept is het een win-winsituatie voor beide kanten.

Inmiddels doen wij mee aan een wedstrijd voor ‘ondernemers van het jaar’ en staan wij in de finale. Om meer aandacht te vragen voor kansenongelijkheid zouden wij het supertof vinden als zo veel mogelijk mensen op ons stemmen zodat wij dit medium kunnen gebruiken om het probleem aan het daglicht te brengen.

Via de link https://www.jongondernemen.nl/publiekslieveling-junior-company/ kunt u stemmen op de publiekslieveling van het jaar. Als er op de link geklikt wordt, moet u onze organisatie selecteren (StudieHub De Breul) en daarna op versturen klikken. Alvast bedankt!

Bijdrage: 
Artikel: 

 


Meer over De Breul:
De impact van jouw energie

Meer over huiswerkbegeleiding en tweedeling:
Maak de lepelaar wakker en zet de eland aan het werk

Volgende column:
Naar het VIP-event van nlgroeit

 

Voeg een reactie toe

Plain text

  • HTML tags zijn niet toegestaan.
  • Website-adressen en emailadressen worden automatisch omgezet in een link.
  • Regels en paragrafen breken automatisch af.