Veel belangstelling voor nieuwe woningen Vogelwijk

18 oktober 2023
tekst: Debbie Huisman

Woongoed Zeist ziet een enorme belangstelling voor de 24 vrije sector huurwoningen in de Vogelwijk, waarvan de bouw binnenkort start. Ruim 1.000 mensen hebben hun belangstelling voor deze eengezinswoningen al kenbaar gemaakt bij de corporatie. De realisatie van de vrije sectorwoningen is onderdeel van het project ‘Vederhof’. De oplevering van de huurwoningen staat gepland voor oktober 2024.

De 24 vrije sector huurwoningen zijn 3-kamerwoningen met twee slaapkamers en een woonkamer met keuken. De totale woonoppervlakte is circa 73 m2. Geïnteresseerden kunnen hun belangstelling nog steeds kenbaar maken via de website van Woongoed Zeist. De toewijzing van de woningen start naar verwachting vanaf medio 2024. 

Ontwikkeling en verkoop 'Vederhof' in handen van De Bunte Vastgoed
Naast de 24 vrije sector huurwoningen bestaat het project ‘Vederhof’ uit 16 koopwoningen en 14 appartementen. Deze zijn allen verkocht. Kelderman Bouw is aangewezen als aannemer voor de realisatie. Op dit moment wordt het terrein voorbereid om de bouw van in totaal 54 woningen mogelijk te maken.
 

Bijdrage: 
Artikel: 

 


Meer over nieuwbouwplannen:
Nieuwe en duurzame woningen

Meer van Woongoed Zeist:
'Omlaag die Meter'-starterspakket voor huurders

Volgende artikel:
Geld voor vijf frisse ideeën

 

Voeg een reactie toe

Plain text

  • HTML tags zijn niet toegestaan.
  • Website-adressen en emailadressen worden automatisch omgezet in een link.
  • Regels en paragrafen breken automatisch af.