Zomeravond vol met verhalen

18 mei 2023
tekst en foto: Ronald van Gemeren

Het Wereldwijd Vertelcafé Zeist presenteert op zaterdag 24 juni een Zomeravond vol met zomerverhalen. Dat kan natuurlijk ook niet anders op het moment dat we de Zonnewende al weer net achter de rug hebben. Zonnewende? Voor het gevoel moet de zomer nog beginnen op het moment dat dit bericht wordt geschreven (16 mei). Daarom verwarmen de vertellers zich maar met het voornemen om mooie zomerverhalen te gaan instuderen om ze tijdens het vertelcafé te kunnen vertellen aan de bezoekers. Het levert dan vast zonnegloren op. En is daarmee een fijne start van de echte zomermaanden.

Zeker vijf a zes mooie verhalen passeren dan de revue, die afgewisseld worden met mooie muziek. Muziek om het zojuist gehoorde verhaal even te laten bezinken, de vaak dubbele bodem in het verhaal te ontdekken. Wie gaat vertellen? Dat is nog een verrassing, maar in de wandelgangen worden al namen genoemd waar je U tegen zegt. Echt waar! En dat geldt ook voor degene die de verhalen muzikaal aan elkaar verbindt.

Dit zomeravond vertelcafé wordt gehouden in het Torenlaan Theater, Torenlaan 38 in Zeist en begint om 20.00 uur. De toegang is zoals altijd gratis. Wel is er aan het einde een vrijblijvende deur-collecte om de volgende vertelcafé’s mogelijk te maken. Zet in je agenda. Kom en geniet!

Het Wereldwijd Vertelcafé Zeist is onderdeel van de Stichting CultuurZeist en is partner van de Stichting Literaire Activiteiten Zeist en de KunstenHuis Idea bibliotheek Zeist.
 

Bijdrage: 
Artikel: 

 


Meer over de zomer:
Kunst in de zomer

Ook in het Torenlaan Theater:
Ilja Leonard Pfeijffer komt naar Zeist!

Volgende aankondiging:
Herbeleef The Doors in Poppodium De Peppel

 

Voeg een reactie toe

Plain text

  • HTML tags zijn niet toegestaan.
  • Website-adressen en emailadressen worden automatisch omgezet in een link.
  • Regels en paragrafen breken automatisch af.