Herbeleef The Doors in Poppodium De Peppel

14 mei 2023
tekst: Herma Luiten

People Are Strange, Riders on the Storm en Light My Fire zijn slechts een handjevol nummers die de succesvolle band The Doors heeft uitgebracht. Op vrijdagavond 19 mei worden ze in Poppodium De Peppel in een compleet nieuw jasje gestoken door de steengoede Undercoverband. De bandleider bij deze Undercoversessie is niemand minder dan Vedran Mircitic, de gitarist van De Staat. De deuren op de Montaubanstraat 106 gaan open om 20.30 uur en tickets kosten € 12,50 in de voorverkoop en € 16 aan de deur. Kijk op peppel-zeist.nl voor meer informatie en de kaartverkoop.

The Doors Undercover
Vijf topmuzikanten leggen op het podium hun ziel en zaligheid in het geluid van een van de beste bands uit de jaren ‘60: oprecht en zonder pretentie. De onstuimige band stond bekend om hun psychedelische melodieën en poëtische teksten van de charismatische frontman Jim Morrison. Ze ontwikkelden een cultstatus die onder meerdere generaties lang na de dood van Morrison bleef doorleven. The Doors Undercover is een mix van muzikanten afkomstig uit bands als De Staat, Molassess en Hilltop Howlers en geven je de kans om de beste nummers van The Doors live te ervaren.

Undercoversessies
Tijdens Undercoversessies op vrijdag speelt een gerenommeerd Nederlands artiest de hele avond muziek van zijn/haar lievelingsartiest. Deze avond laat de muzikant zijn creativiteit de vrije loop rondom zijn/haar idool. Niets is uitgesloten, behalve talentvolle muzikanten en een gezellige avond!
 

Bijdrage: 
Artikel: 

 


Meer over De Peppel:
De mooiste foto van: Janny Smits

De Peppel is onderdeel van:
KunstenHuis Idea

Volgende bijdrage:
Lia bespaart!

 

Voeg een reactie toe

Plain text

  • HTML tags zijn niet toegestaan.
  • Website-adressen en emailadressen worden automatisch omgezet in een link.
  • Regels en paragrafen breken automatisch af.