Struinen in de tuinen

30 mei 2021
tekst: Paulien van der Klij; foto: Maarten Eykman

Zeist tovert tuinen om tot openluchtpodia: zondag 5 september door alle wijken van Zeist. Jij kunt jouw tuin nu ook aanmelden als locatie!

Zondag 5 september strijken acts uit alle windstreken neer op het groene grond en Struinen in de Tuinen nodigt menig tuin- terras- en cultuurliefhebber uit op het gras. Honderden tuinen verspreid in gemeenten door heel Nederland worden omgetoverd tot openluchtpodium voor een dag. Veilig in de frisse lucht Struinen kan tussen 12:00 en 17:00 uur. Aanmelden als act of locatie is vanaf nu mogelijk via www.struinenindetuinen.nl.

Podiumkunstenaars van alle disciplines staan te trappelen om weer te spelen en de oren en ogen van onze bezoekers snakken naar live optredens. Bij Struinen in de Tuinen krijgen zowel groene blaadjes als ervaren rotten een toneel toebedeeld. Het publiek flaneert van verkwikkende tunes naar (hart)verwarmende theaterspektakels.

Aanmelden is mogelijk tot en met zondag 1 augustus 2021 via www.struinenindetuinen.nl.

Algemene informatie
Datum: zondag 5 september 2021
Tijden: 12:00 - 17:00 uur
Entree: Pay what you can
Site: www.struinenindetuinen.nl

Struinen in de Tuinen 2021 vindt naast in Zeist ook plaats in Amersfoort, Breda, Harderwijk, Houten, Huissen, Maastricht, Roermond, Rotterdam, Utrecht, Venlo en Wageningen.
 

Bijdrage: 
Artikel: 

 


Paulien schreef eerder:
Gluren bij de buren

Tip voor tijdens de optredens:
Kop dich!

Volgende artikel:
Zero Waste Tour Zeist

 

Voeg een reactie toe

Plain text

  • HTML tags zijn niet toegestaan.
  • Website-adressen en emailadressen worden automatisch omgezet in een link.
  • Regels en paragrafen breken automatisch af.