Zero Waste Tour Zeist

30 mei 2021
tekst: Arthur Tutein Nolthenius

Wil jij minder plastic gebruiken? Wil je weten hoe je boodschappen doet met minder plastic? En bij welke winkels je terecht kunt met je eigen bakjes en zakjes? Wil je anderen ontmoeten die ook graag minder plastic gebruiken? Ga dan op 5 juni met ons mee op pad met de Zero Waste Tour in Zeist!

Schrijf je hier in: https://forms.gle/Y1ngZD5nFxPX3CBW8
We starten om 10, 11 en 12 uur.

De rondleidingen (wandelingen en fietstocht) onder leiding van een gids starten bij de ingang van de bibliotheek, tegenover Albert Heijn. We starten met een kort welkomstwoord en vervolgens gaan we op pad.

De groepjes zijn klein (max 4 personen) zodat je al je persoonlijke vragen kunt stellen. Ook houden we zo rekening met de Corona-regels.

De gidsen van de rondleidingen zijn actief bij onder andere de Werkgroep Afval 0.0 van Samen Duurzaam Zeist. We promoten vanuit de werkgroep het voorkomen en verminderen van (plastic) afval. We benaderen winkeliers en horecaondernemers om open te staan voor het gebruik van eigen verpakkingen door klanten. Je herkent deze winkeliers aan de sticker: ‘Neem je eigen verpakking mee’. Op de website van Samen Duurzaam Zeist kun je een lijst vinden met de deelnemers.

Vragen? ZeroWasteTourZeist2021@outlook.com
 

 

Bijdrage: 

 


Arthur schreef eerder:
Het Groot Zeister Afvaldebat

Meer over plastic verpakkingsmateriaal:
Leven zonder plastic?

Volgende artikel:
Laat geld lokaal rollen

 

Voeg een reactie toe

Plain text

  • HTML tags zijn niet toegestaan.
  • Website-adressen en emailadressen worden automatisch omgezet in een link.
  • Regels en paragrafen breken automatisch af.