Gluren bij de Buren

22 januari 2020
tekst:
Paulien van der Klij, foto: Mel Boas

Maar liefst 60 Zeistenaren openen 9 februari hun deuren en verwelkomen zowel buren als artiesten. In elke huiskamer geeft een lokale podiumkunstenaar drie keer een optreden van een half uur. Met in totaal 180 optredens laat Zeist op die dag zien wat ze in huis hebben.

Op zondag 9 februari kan er door heel Zeist gegluurd worden. Er is een uitgebreid programma samengesteld waarbij 60 lokale acts een plek op het vloerkleed hebben gekregen. Nieuwsgierige bezoekers kunnen tussen 12:00 en 17:00 uur op ontdekkingstocht door een wijk naar keuze. Met een kop koffie of warme thee heten de gastvrije huiskamereigenaren je graag welkom bij hun intieme podium. Ervaar uiteenlopende optredens van muzikanten, theatermakers of andere podiumkunstenaars die gratis te bezoeken zijn.

‘Er staat een veelzijdig programma op het menu! Neem vooral een kijkje in je eigen wijk en ontdek het talent uit jouw buurt!’- Paulien van der Klij (programmamaker, Zeist)

Begluur het programma online

Inmiddels is het volledige programma via de website te bekijken. Met een handige kaart creëer je een eigen looproute, sla je je favoriete acts op en wijst de website je de weg richting het dichtstbijzijnde optreden. De hele lijst met artiesten is te vinden via

www.glurenbijdeburen.nl/zeist.

GLUREN BIJ DE BUREN
zondag 9 februari 2020
12:00 - 17:00 uur
Gratis entree (vrijwillige bijdrage gewenst)

 

Volgende bijdrage: Steely Fan op herhaling in het Beauforthuis

 

Bijdrage: 
Artikel: 

Voeg een reactie toe

Plain text

  • HTML tags zijn niet toegestaan.
  • Website-adressen en emailadressen worden automatisch omgezet in een link.
  • Regels en paragrafen breken automatisch af.