Steely Fan op herhaling in Beauforthuis

Op vrijdag 7 februari keert Steely Fan terug in Het Beauforthuis in Austerlitz. Na het volledig uitverkochte en succesvolle optreden van een jaar geleden, krijgen de bewoners van Zeist en omstreken wederom de kans om deze weergaloze tributeband te zien en te horen.

De New Yorkse band Steely Dan beleefde eind jaren ‘70 de grootste populariteit met nummers als ‘Rikki Don’t Lose That Number’, ‘Do It Again’ en ‘Reelin’ In the Years’. Met het overlijden van Walter Becker in september 2017 is de hoop om de complete band ooit nog live te zien definitief vervlogen. Maar daar had Jos Stam, oprichter van Steely Fan, allang iets op bedacht: “De band is al in 2011 opgericht”, aldus Jos. “Je hebt uitstekende muzikanten nodig om deze muziek neer te zetten en dat is ons blijkbaar goed gelukt!”.

Ondertussen staat Steely Fan regelmatig op de planken van poppodia, theaters en festivals. Jos: “Deze muziek is zo goed uitgedacht dat je er op het podium al je aandacht voor nodig hebt, maar het heeft wel ziel en de band heeft er enorm veel plezier in. Dat krijg je mee als publiek”. Frontman en Donald Fagen sound-a like Arjen Spanninga: “We krijgen vaak terug dat we er iets speciaals van weten te maken”. Door de combinatie van visuals, perfecte geluidstechniek, twaalf topmuzikantenen een geweldige locatie, belooft Steely Fan u een onvergetelijke avond te bezorgen.

“Steely Fan brengt het onnavolgbare Steely Dan adembenemend dichtbij”

Beauforthuis,
Woudenbergseweg 70,
3711 AB Austerlitz

Vrijdag 7 februari 2020
Aanvang 20.15 uur
Entree 17,50
Kaarten via https://www.beauforthuis.nl/
 

Volgende bijdrage: Filmvertoning "De Dappere Patiënt" nu ook in Bezinningshuis

 

Bijdrage: 
Artikel: 

Reacties

Vergeten te vermelden. Sorry! Foto is volgens mij gemaakt door Mel Boas. dank!

Voeg een reactie toe

Plain text

  • HTML tags zijn niet toegestaan.
  • Website-adressen en emailadressen worden automatisch omgezet in een link.
  • Regels en paragrafen breken automatisch af.