Stijldansdemonstratie tijdens ASZ lustrum

11 februari 2023
tekst: Frans de Haas

Het tienjarig bestaan van de Algemene Seniorenvereniging Zeist (ASZ) biedt een aantal hoogtepunten waar ook niet-leden van kunnen profiteren.

Zo is er op zaterdag 18 maart in het Torenlaan Theater een dansavond voor de klassieke stijldansen zoals de Foxtrot, Engelse en Weense wals. Maar dit keer met iets bijzonders: het dans-(echt-)paar Jan en Martha Gerwig, die verschillende keren Nederlands kampioen in hun leeftijdsklasse waren en ook internationaal in de prijzen vielen. Zij laten tijdens de ASZ dansavond weer eens hun beste kunnen zien. Overigens zijn ze met hun afscheidsoptredens bezig, dus dit is uw kans om er nog eens volop van te genieten.

Voor en na de show ook uw passen te maken. Wees aanwezig, doe mee op 18 maart in het Torenlaan Theater, Torenlaan 38 in Zeist. De deuren zijn om 19:30 uur open, de eerste noten klinken om 20:00 uur. Einde is om 23:00 uur. Toegang is Euro 6,-  p.p. Consumpties voor eigen rekening.

Informatie: Jeanette Herder (030 691 68 59). Zie voor andere dansavonden en danslessen www.seniorenzeist.nl, ook voor de vele ASZ lustrumactiviteiten en -evenementen.
 

Bijdrage: 
Artikel: 

Voeg een reactie toe

Plain text

  • HTML tags zijn niet toegestaan.
  • Website-adressen en emailadressen worden automatisch omgezet in een link.
  • Regels en paragrafen breken automatisch af.