Zit nooit meer zonder een oppas met De Oppaslijn!

De Oppaslijn is de nieuwste oppasdienst in Zeist, Huis ter Heide, Bosch en Duin, Soesterberg en Soest en heeft altijd een geschikte oppas beschikbaar voor jou en je gezin dankzij het team van ruim 40 oppassers.

Bij De Oppaslijn willen we goede opvang aan huis voor iedereen mogelijk maken daarom werken wij met een fantastisch team van ervaren oppassers. De oppassers zijn tussen de 16 en de 65 jaar oud en hebben allemaal al minimaal 1 jaar ervaring met oppassen.

Altijd een oppas
Door ons grote team hebben wij voor ieder moment van de dag een oppas beschikbaar. Ben jij dus op zoek naar een oppas voor overdag, zodat jij ongestoord kunt werken? Of ben je juist op zoek naar een oppas voor een avondje uit? Alles is mogelijk bij De Oppaslijn.

Wat biedt De Oppaslijn?
Een oppas via De Oppaslijn is persoonlijk door ons gescreend bij een intakegesprek op ons kantoor. Daarnaast heeft de oppas al relevante werkervaring en is er altijd een achterwacht beschikbaar voor de oppassers en jou als ouder. Bij ziekte van de oppas zoeken wij naar een vervanger voor je. Wij zijn er dan ook om jou als ouder te ontzorgen.

Hoe werkt het?
Je meldt je gezin eenmalig aan via de website. Vervolgens kun je 24/7 een oppas aanvragen via Whatsapp. Wij koppelen je aan een oppas die al relevante ervaring heeft met de leeftijdscategorie van jouw kinderen. Zo weet je zeker dat er een oppas aan huis komt met de juiste kennis en vaardigheden voor jouw gezin.

Heb je nog vragen of wil je meer weten? Kijk dan vooral op onze website: www.deoppaslijn.nl.

Hopelijk tot snel!

 

Volgende column: Een onverwachte hoek

 

Bijdrage: 
Artikel: 

Voeg een reactie toe

Plain text

  • HTML tags zijn niet toegestaan.
  • Website-adressen en emailadressen worden automatisch omgezet in een link.
  • Regels en paragrafen breken automatisch af.