Ondernemers

Amerika-correspondent Michiel Vos bij Kramer& van Doorn

Aankondiging
UITVERKOCHT! Op vrijdag 7 juni, van 19:00 tot 20:30 uur, is gerenommeerd journalist en Amerika-correspondent Michiel Vos te gast bij Boekhandel Kramer & van Doorn. Hij wordt geïnterviewd over zijn boek Vos in de VS, dat onlangs verschenen is. Vos neemt je mee naar het kloppende hart van de Amerikaanse politiek. Toegang gratis.
tekst: Olaf Tigchelaar

Open Huis Ondernemershuis: workshop en borrel

Aankondiging
Heb je altijd al eens een kijkje willen nemen in het Ondernemershuis Zeist, in de oude Apotheek aan de 1e Dorpsstraat? Vrijdag 31 mei vanaf 15:00 uur houden ze open huis! Je kunt dan samen met andere ondernemers borrelen, maar je kunt ook deelnemen aan een onderzoekende Workshop.
tekst en foto’s: Margot ten Hoor

Ondernemershuis Zeist

Artikel
Toen ik naar Zeist verhuisde zocht ik een fijne werkplek, niet alleen om te kunnen werken, maar ook om mensen te kunnen ontvangen. Ik stak de 1e Dorpsstraat over toen ik op de ruit van de oude Apotheek ‘Ondernemershuis Zeist’ zag staan. Hier kunnen lokale ondernemers een vaste of flexibele werkplek vinden.
tekst en foto’s: Margot ten Hoor

Vroegtijdig in gesprek met een mediator

Ingezonden mededeling
Bij een geschil is het raadzaam vroegtijdig in gesprek te gaan met een mediator. Laat het probleem niet te groot worden. Er kunnen dan nog afspraken worden gemaakt om de relatie op een plezierige manier voort te zetten. Juist in deze tijd is dat belangrijk in verband met de krapte op de arbeidsmarkt. Dat is het advies dat mediator Lianne van Vliet geeft.
Foto: Pim Geerts

Loetje is open

Advertentie
Op vrijdag 1 september opende restaurant Loetje op de plek waar de afgelopen vijf jaar het kleurrijke restaurant Stan gevestigd was, op de hoek van de Antonlaan en de Steynlaan. Zeistenaren kunnen terecht in de sfeervolle locatie met populair terras om te genieten van klassieke Loetje-gerechten.
tekst: Mariska Ramp; foto’s: Ilyas Gün

Shantyfestival Centrum Zeist

Aankondiging
Vier samen met 6 Shantykoren de aanstaande komst van de Hollandse Nieuwe van 2023 tijdens het Shantyfestival in het centrum van Zeist op 17 juni. De Shantykoren maken er met hun zeemansliederen een gezellig feest van op drie podia: Slotlaan, Vossole en Emmaplein. De toegang is gratis.
tekst: Mirjam Samsen

Chillcafé

Artikel
Iedere laatste donderdag van de maand is Restaurant Bell's een Chillcafé. Er hangt een chillere sfeer dan normaal omdat de muziek zachter staat en er geen felle lichten branden. Perfecte omgeving voor mensen die minder goed horen of snel overprikkeld zijn, of mensen met hersenletsel, autisme en hoogsensitiviteit.
tekst: Hedie Niemeijer

Pages