Inschrijving Kunstroute 2023 geopend

15 april 2023
tekst: Nel Barnier

De Kunstroute 2023 is dit jaar in het weekend van 7 en 8 oktober. De Kunstroute is een jaarlijks terugkerend evenement met het doel de inwoners van de gemeente Zeist op een gezellige en laagdrempelige manier kennis te laten maken met het werk en de werkwijze van de vele kunstenaars die deze gemeente rijk is. In het weekend van 30 september en 1 oktober komt er een overzichtstentoonstelling in het Torenlaantheater. Tijdens de overzichtstentoonstelling kun je als kunstenaar zelf actief met bezoekers kennis maken en ze uitnodigen om je werk in je atelier te komen bekijken.

Deelname aan de Kunstroute is bedoeld voor kunstenaars die woonachtig zijn in of een atelier hebben in Austerlitz, Bosch en Duin, Den Dolder, Huis ter Heide of Zeist. Een professionele kunstopleiding of aantoonbare ervaring hebben als autodidact is een must en je maakt autonome beeldende kunst zoals schilderijen, fotografie, 3D objecten of installaties. Als je twijfel hebt over je ervaring of werk voldoen, neem dan contact op met contact@kunstroutezeist.nl

Van 15 april tot 1 juni kun je je als kunstenaar inschrijven via de website van de Kunstroute: www.kunstroutezeist.nl

De kosten voor inschrijving zijn € 40 per deelnemer. Daarvoor krijg je webpagina voor jouw  portfolio (3 afbeeldingen) en voor een biografie van circa 250 woorden. Daarnaast heb je de mogelijkheid persberichten over eigen exposities in de gemeente Zeist in de web-agenda te plaatsen. Uiteraard komt er een plattegrond-folder waar je naam en atelier op vermeld worden, worden er vlaggen en affiches beschikbaar gesteld om jezelf zichtbaar te maken en wordt de Kunstroute op diverse manieren gepromoot om het weekend een succes te maken.

De Kunstroute Zeist wordt mede mogelijk gemaakt door Cultuur Zeist en georganiseerd door Nel Barnier, Dinie van Buuren, Rina van Kilsdonk, Maarten Scheepers en Siona Snel.
 

Bijdrage: 
Artikel: 

 


Meer over de Kunstroute:
Kunstroute Zeist zet zich in voor Oekraïne

De Kunstroute is onderdeel van:
CultuurZeist

Volgende bericht:
Boek & Film: Persian Lessons

 

Voeg een reactie toe

Plain text

  • HTML tags zijn niet toegestaan.
  • Website-adressen en emailadressen worden automatisch omgezet in een link.
  • Regels en paragrafen breken automatisch af.