Hulp bij belastingaangifte

24 maart 2024
tekst: Dieuwke de Vries; foto: Catgarina Gerritsen

Veel mensen vinden het invullen en verzenden van de belastingaangifte spannend. Doe ik het wel goed? Ben ik niet iets vergeten? Daarbij komt dat niet iedereen even digitaal vaardig is terwijl de aangifte wel digitaal moet worden ingediend. Voor alle inwoners van de gemeente Zeist die zich hierin herkennen organiseert Humanitas Heuvelrug samen met de bibliotheek ook dit jaar weer speciale spreekuren: “Hulp bij aangifte Inkomstenbelasting”.

Tijdens deze speciale spreekuren helpen vrijwilligers van Humanitas Heuvelrug en PGGM bewoners van Zeist in de bibliotheek bij het digitaal invullen/verzenden van de belastingaangifte 2023. Daarbij checken zij desgewenst ook direct de (wettelijke) toeslagen.

De precieze data en tijdstippen in Bibliotheek Zeist (Markt 1) zijn: donderdagochtenden 28 maart, 4 april en 11 april van 9.00 tot 12.00 uur, en vrijdagmiddag/avond 5 april van 16.00 – 20.00 uur.

Wat moet je meenemen

  • DigiD van jou en jouw eventuele partner;
  • Telefoon waarop je de DigiD-app hebt staan en/of de sms-code van DigiD ontvangt van jou en je eventuele partner;
  • Bewijzen van eventuele zorgkosten en giften die je wilt aftrekken.

Inloop staat open voor iedere bewoner van Zeist, met uitzondering van ZZP’ers en mensen met om andere redenen complexe aangiftes. Weet je nu al zeker dat je komt, laat ons dat dan alsjeblieft al even weten en meld je aan met het aanmeldingsformulier dat je op de website van de bibliotheek en Humanitas Heuvelrug kunt vinden. Wij ruimen dan zeker tijd voor je in, al was het maar door nog meer vrijwilligers te werven om je van dienst te kunnen zijn.

Zie www.humanitas.nl/heuvelrug en/of www.kunstenhuisidea.nl
 

Bijdrage: 
Artikel: 

 


Meer info in het bericht van vorig jaar:
Hulp bij de belastingaangifte

Meer over Bibliotheek Zeist:
Extra geld voor Bibliotheek Zeist

Volgende bijdrage:
Vestdijk versus Marsman

 

Voeg een reactie toe

Plain text

  • HTML tags zijn niet toegestaan.
  • Website-adressen en emailadressen worden automatisch omgezet in een link.
  • Regels en paragrafen breken automatisch af.