Den Dolder zingt door... en hoe!

9 maart 2022
tekst: Petra Koek; foto: Hetty Beekman

Afgelopen september ging het kakelverse koor in Den Dolder van start. Een groepje Doldenaren zong al heerlijk driestemmige wereldliederen op de maandagavond. We hebben de proef van 3 maanden - even ruw verstoord door een lockdown - goed doorstaan en gaan nu door tot de zomer! Want was is er leuker dan in je eigen dorp een avondje zingen. Zingen is zo goed voor je!

Natuurlijk zoeken we nog enthousiaste geoefende en ongeoefende koorzangers. We zijn begonnen met muziek uit verschillende windstreken en we kijken steeds samen naar wat ons goed bevalt en wat past bij dit koor.

We hebben afgesproken dat we als toetje aan het einde van de avond wat eenstemmige, wellicht Nederlandstalige, meezingers doen. We vullen daarvoor onze eigen 'jukebox': aan de koorleden de vraag om zijn/haar favoriete nummer voor te stellen.

Wordt dat dan toch Ramses Shaffy's Wij zullen doorgaan?

Kom je ook meezingen in ons koor in Den Dolder? Heb je vragen of wil je je meteen aanmelden? Neem dan contact op met Grietje via de mail  ikgvdb@gmail.com

Plaats: sociaal cultureel centrum De Kameel, Dolderseweg 167. Dirigent: Hans Viezee.
Maandagavond van 20.00 - 21.30 uur, kleine pauze; inloop 19.45 uur; koffie/thee inbegrepen.  

Meedoen kost per drie maanden € 70,-, vooruit te betalen via tikkie.

Citaat: 'Onze jongste is net drie maanden, dus ik voel me bezwaard om maandagavond te gaan zingen. Maar mijn vrouw zegt, ga maar, je komt er altijd zo vrolijk van thuis!'

 

Op de foto hieronder: het (bijna voltallige) koor bij de eerste repetities, met tweede van links Hans Viezee (dirigent) en naast hem Grietje van de Burg (initiatiefneemster).
 

Bijdrage: 
Artikel: 

Voeg een reactie toe

Plain text

  • HTML tags zijn niet toegestaan.
  • Website-adressen en emailadressen worden automatisch omgezet in een link.
  • Regels en paragrafen breken automatisch af.