Bibliotheek voortaan ook op maandag open

24 maart 2023
tekst: Elgar Snelders; foto: Mel Boas

Vanaf maandag 3 april is de Bibliotheek van Zeist ook op maandagen open. De Bibliotheek was deze dag altijd de hele dag gesloten. Met deze wijziging, kunnen bezoekers nu maandag t/m zaterdag terecht in de Bibliotheek op de Markt.

Opening 10:30 uur: eerste 10 nieuwe leden 50% korting
Om te vieren dat iedereen nu ook op maandagen welkom is, geeft de Bibliotheek de eerste 10 mensen die lid willen worden die dag een korting van 50% op een Standaardabonnement van een jaar. Ben je dus nog geen lid? Dan is dit hét moment om langs te komen en lid te worden. De Bibliotheek gaat maandag 3 april om 10:30 uur feestelijk open. Kom je langs, dan wordt je welkom geheten door de directie en staat er gratis kop koffie, thee of warme chocolade voor je klaar.

De Bibliotheek, elke dag
Bibliotheek Zeist is hiermee elke dag, behalve zondag, open vanaf 08:30 uur. Tot 10:30 uur zijn er zelfbedieningsuren. Dit betekent dat er geen medewerkers zijn om vragen te beantwoorden of abonnementen af te sluiten. Na 10:30 uur kun je wel gewoon met al je vragen terecht in de Bibliotheek.

De Bibliotheek, meer dan boeken
Naast een rijke en veelzijdige collectie, biedt de bibliotheek nog veel meer. Gratis diensten, voordelen, mooie activiteiten en meer. Zo is iedereen welkom om te studeren, te werken of een boek, tijdschrift of krant te lezen in het leescafé. Met de gratis wifi is jouw Bibliotheek zowel huiskamer, kantoor als ontmoetingsplek. Daarnaast heeft de Bibliotheek bijvoorbeeld Leesgroepen en hebben leden toegang tot allerlei handige online bronnen. Je kan ook een grote hoeveelheid gratis online cursussen volgens als je lid bent. KunstenHuis Idea biedt in de Bibliotheek verder Nederlandse lessen en digitale cursussen aan. Meer weten? Kom langs in de Bibliotheek, of check kunstenhuisidea.nl.
 

Bijdrage: 
Artikel: 

 


Meer over de Bibliotheek:
Staatssecretaris Van Huffelen bezoekt KunstenHuis Idea

Meer over KunstenHuis Idea:
KunstenHuis Idea

Volgende column:
Verwend Midden Nederland - de 4e aanvliegroute

 

Voeg een reactie toe

Plain text

  • HTML tags zijn niet toegestaan.
  • Website-adressen en emailadressen worden automatisch omgezet in een link.
  • Regels en paragrafen breken automatisch af.