Zomeravond met warme verhalen

26 mei 2024
tekst en foto: Ronald van Gemeren

Op zaterdagavond 29 juni organiseert het Wereldwijd Vertelcafé Zeist weer een bijzondere vertelavond in het Torenlaan Theater. Aanvang 20 uur, zaal open 19.30 uur.

Veel verhalen passen in een thema: denk aan sprookjesverhalen, griezelverhalen, waar- of niet-waargebeurde verhalen, historische verhalen, spannende verhalen, verhalen over kastelen, prinsen en prinsessen. 99% van de vertelde verhalen passen hierin.

Pikante verhalen vallen daar meestal buiten. Maar op 29 juni zal daar een einde aan komen. Ook zij komen nu aan de beurt. Rode koontjes bij het vertellen of luisteren? Dat kan wellicht best wel gebeuren. Maar aan de vertellers hebben we het volgende gevraagd:  de verhalen mogen pikant zijn; gepeperd, pittig, smaakvol, licht erotisch zelfs en zo mogelijk ook met humor. Maar zeker niet schunnig, ordinair, flauw, te direct of smakeloos. En met deze omschrijving zal het vast en zeker een mooie zomer-vertel-avond worden met warme verhalen.

Met naar alle waarschijnlijkheid een musicus voor luisterrijke muziek.

Zoals gebruikelijk is de toegang gratis, wel is er aan het eind een vrijblijvende collecte om volgende vertelcafé’s mogelijk te maken. En heb je geen contant geld bij de hand, dan kan je de gift ook via een QR-code overmaken.

In de pauze en na afloop is de bar open voor een gezellig drankje.
 

Bijdrage: 
Artikel: 

 


Meer erotische verhalen:
Gevaarlijke date

Meer over het vertelcafé:
Vertelcafé Zeist bestaat 5 jaar

Volgende bericht:
Erie Merkus nieuwe voorzitter CultuurZeist

 

Voeg een reactie toe

Plain text

  • HTML tags zijn niet toegestaan.
  • Website-adressen en emailadressen worden automatisch omgezet in een link.
  • Regels en paragrafen breken automatisch af.