Boekpresentatie: Gevaarlijke date

Op zaterdag 11 mei om 14.00 uur lanceert en presenteert Krista van der Hulst in de bibliotheek van Zeist haar derde roman: Gevaarlijke date, een spannende chicklit-detective. Net als haar andere twee romans is dit weer een heerlijk, luchtig en vlot geschreven verhaal vol romantiek, erotiek en humor, met ditmaal een extra sausje van spanning vanwege de detective-achtige plot.

Tirza, dertig jaar, werkt bij de zedenpolitie. Ze is opgevoed door haar vader die een kroeg runt met twee woningen erboven. In één ervan woont Tirza, in de ander haar vader. Er blijkt een verkrachter actief in de stad die opereert via een datingsite. Tirza wordt aangewezen als lokaas en heeft verschillende dates om achter de identiteit van de dader te komen.

Als de man op wie ze al een tijdje verliefd is de eigenaar van de datingsite blijkt te zijn, wordt het echt ingewikkeld. En dan is er ook nog die vervelende ex.

Krista van der Hulst (1981) groeide op in een dorp in Noord-Holland en woont nu met haar gezin in Zeist. Ze studeerde bouwkunde en Sociale Wetenschappen en werkt als adviseur Huisvesting bij een zorginstelling. Gevaarlijke date is haar derde boek na Dwaze dates of echte liefde en Kiezen of daten.

Presentatie:

Zaterdag 11 mei van 14.00 – 16.00 uur
Bibliotheek Zeist
Markt 1
3701 JZ Zeist

Gevaarlijke Date
Krista van der Hulst
ISBN 978-94-6390-000-3

Overal verkrijgbaar vanaf 13 mei 2019

 

Bijdrage: 
Artikel: 

Voeg een reactie toe

Plain text

  • HTML tags zijn niet toegestaan.
  • Website-adressen en emailadressen worden automatisch omgezet in een link.
  • Regels en paragrafen breken automatisch af.