Thuiswerken en thuisonderwijs geven? De Oppaslijn biedt uitkomst

13 januari 2020
Advertentie

De scholen blijven langer gesloten en het thuisonderwijs gaat door. Lukt het jou ook niet om je eigen werk goed af te ronden, omdat het huiswerk van je kinderen toch meer aandacht vraagt dan je had verwacht? En ben je inmiddels toe aan een paar uur per dag ongestoord werken? Dat kan! Het team oppassers van De Oppaslijn staat klaar om jou te ontzorgen in deze gekke periode.

Huiswerkbegeleiding of een speelmaatje
Een oppas aan huis is in deze lockdown periode een aangename toevoeging aan je gezinsleven. Je hebt even je handen vrij en kunt een paar uur doorwerken of deelnemen aan een belangrijke online meeting. Ondertussen helpt de oppas jouw kinderen met hun huiswerk of gaat ze even lekker naar buiten met ze. De oppas is er op dat moment helemaal voor je kinderen, zodat jij zonder afleiding kunt doorwerken.

COVID proof
Het kan best spannend zijn om een onbekende oppas te laten oppassen gedurende deze lockdown, daarom werken wij in deze periode met één oppas voor één gezin. De gehele periode krijg je dezelfde oppas zodat de contactenkring klein blijft. Hier geldt natuurlijk ook, bij klachten wordt er niet opgepast.

Maatwerk
De Oppaslijn heeft een actief bestand van meer dan 60 gescreende oppassers. Iedere oppas heeft al minimaal een jaar ervaring als oppas en wij matchen jou alleen aan een oppas als deze al ervaring heeft met de leeftijdscategorie van jouw kinderen. Daarnaast staan wij vanuit De Oppaslijn altijd stand-by als professionele achterwacht voor de oppas. In nood weten ze ons te vinden.

Gun jezelf de luxe van ongestoord werken en meld je gratis aan bij De Oppaslijn. Wij laten je graag vrijblijvend zien welke mogelijkheden wij hebben voor jouw gezin. En ook na de lockdown staan wij natuurlijk voor je klaar en kun je bij ons terecht voor een vaste oppas, naschoolse oppas of avondoppas.

 

Volgende bijdrage: Arjan Erkel spreker op online event AKB.nl
Meer over De Oppaslijn: Zit nooit meer zonder een oppas met De Oppaslijn!

 

Bijdrage: 
Artikel: 

Voeg een reactie toe

Plain text

  • HTML tags zijn niet toegestaan.
  • Website-adressen en emailadressen worden automatisch omgezet in een link.
  • Regels en paragrafen breken automatisch af.