corona

Het Coronabordspel

De winkelvloer van de Utrechtse Apotheek aan de Slotlaan ligt bezaaid met verschillend gekleurde ronde vlakken, geel gestickerde voetstappen, zwarte pijlen, en andere aanwijzingen en spelregels voor de juiste routing.
tekst: Marcel Leenders; foto: Pixabay

Chelsea Boots

Maar nu zit ik dus met mijn gloednieuwe marineblauwe Chelsea Boots keurig op een stoel aan een gebutste eikenhouten tafel in Taste. De laatste zondagavond voor de tweede lockdown. De bittergarnituur vindt gretig aftrek.
tekst en foto: Ruud Vermaase

DOSCORONA

DOSCORONA, zo noem ik deze column maar. DOSCORONA: daar zit DOSC in maar ook Corona. Twee dingen die in dit verhaal samengekomen. DOSC – Jonathan was een bijzondere wedstrijd. Er was geen kip aanwezig en dat was gewoon zonde.
tekst en foto: Henk Martens

Corona fiets

Hij staat er al inmiddels ruim een half jaar. Tegen het hek van een school in onze straat op de Oude Arnhemseweg. Ik stel voor om van deze fiets een nieuw kunstwerk, een symbool, te maken van Corona in Zeist. Als teken van onze lokale samenhang. 
tekst en foto: Erwin Hagen

Jazz On The Sofa

Advertentie
Jazz on the Sofa viert dit jaar zijn 5-jarig lustrum! Jazz On The Sofa is een jazzfestival in woonkamers. Vanwege Corona vindt het nu echter plaats op nieuwe locaties in en rondom het Slot Zeist. 

Pages