Sexteto Recuerdo viert de tango

17 oktober 2021
tekst: Hans van Oosterhoudt; foto's: Lamat Studio

Sexteto Recuerdo geeft zaterdag 30 oktober een concert vol vuur en temperament in het Torenlaan Theater. Ze spelen ter ere van de 100e geboortedag van componist Astor Piazzolla. Laat je meeslepen door de muziek uit de bordelen van Buenos Aires. Het concert begint om 20.30 uur.

Sexteto Recuerdo bestaat uit zes jonge en gedreven musici die zich hebben verenigd in de liefde voor de tango. Ter ere van Piazzollas 100e geboortedag laten ze de verschillende gezichten zien van deze bijzondere componist. Zijn angsten, zijn dromen, zijn passies en zijn oorsprong. Het ensemble neemt de bezoekers mee door het leven van de beroemde Argentijnse componist aan de hand van zijn grote werken.

Het ensemble bestaat uit Leo van Lierop (accordeon), Oscar Trompenaars (saxofoon), Evelien de Vries (klarinet), Marijke de Jong (dwarsfluit), Bente Jasmijn (contrabas) en Tessa Verboven (piano).

Kaarten kosten 15 euro, online te koop via www.torenlaantheater.nl

Het Torenlaan Theater staat aan de Torenlaan 38 in Zeist. Meer informatie: www.torenlaantheater.nl of info@torenlaantheater.nl
 

Bijdrage: 
Artikel: 

 


Meer over het Torenlaan Theater:
Torenlaan Theater

Meer uit Argentinië:
Schrijvers vertellen bij Kramer & van Doorn

Volgende bijdrage:
Spinningmarathon voor Hospice

 

Voeg een reactie toe

Plain text

  • HTML tags zijn niet toegestaan.
  • Website-adressen en emailadressen worden automatisch omgezet in een link.
  • Regels en paragrafen breken automatisch af.