Rapalje: Het is aan ons!

11 april 2023
tekst: Hans van Oosterhoudt

De muzikale hofnar Rapalje komt weer naar het Torenlaan Theater! Op zaterdag 22 april stellen de muzikanten van de Utrechtse straat- en strijdmuziekgroep Rapalje vragen over de wereld van vandaag met twee violen, drie gitaren, twee mandolines, slagwerk, accordeon, piano en zang. Met kritische en humoristische kanttekeningen bij het beleid maar ook bij ons eigen gedrag. Geen zware kost en ook humoristisch.

Vorig jaar keerde Rapalje na lange tijd terug in het theater met twee druk bezochte optredens onder de titel ‘Het is weer tijd’. Nu komen ze opnieuw naar het TorenlaanTheater. Hun nieuwe programma heet ‘Het is aan ons’. Crisis na crisis kondigt zich aan. Dat vraagt om discussie, standpunten en acties.

Rapalje stelt het programma samen met een aantal actieve mensen uit Zeist die zich bezig houden met duurzaam, gezond en groen. Maar er komen ook andere hete hangijzers aan de orde. Wat doe jij?

Rapalje stelt zich het liefst op als een ‘muzikale hofnar’. Zonder verplichte routes, dagen de muzikanten je uit om zelf aan de slag te gaan én bezig te blijven. Binnen je eigen wereld, je buurt en de rest van de wereld.  Kom en laat je verrassen en inspireren.

Zaterdag 22 april 2023, 20.00 uur
Torenlaan Theater
Toegangsprijs: 12 euro
Koop hier kaarten: https://www.ticketkantoor.nl/shop/TT230422

Bijdrage: 
Artikel: 

 


Meer over Rapalje:
Rapalje 2.0: Het is weer tijd

Meer over het Torenlaan Theater:
Torenlaan Theater

Binnenkort ook in het Torenlaan Theater:
Down South Jazzband

 

Voeg een reactie toe

Plain text

  • HTML tags zijn niet toegestaan.
  • Website-adressen en emailadressen worden automatisch omgezet in een link.
  • Regels en paragrafen breken automatisch af.