Word gezond en gelukkig!

17 augustus 2022
tekst: Tamim Mahboubzada & Roohin Osmani

Personal Fitness Nederland heeft een nieuwe personal coaching studio geopend in Zeist. De formule telt inmiddels meer dan 90 studio’s in Nederland en in Zeist is de studio gelegen aan Slotlaan 304A. 

Het is een sfeervolle studio, waar iedereen in alle privacy kan trainen. De personal trainers, lifestylecoaches en voedingsdeskundigen van Personal Fitness Nederland gaan samen de uitdaging aan om iedereen in Zeist en omgeving fit, gezond en gelukkig te maken. Personal coach Tamim: “Door de combinatie van een druk leven, weinig bewegen en onvoldoende gezonde voeding, kampen veel mensen uit de regio met fysieke en/of mentale klachten. De afgelopen jaren zijn mensen wel bewuster geworden over het belang van een goede gezondheid en conditie. Bij de keuze om hier onder begeleiding iets aan te doen spelen beleving, passie, plezier, professionaliteit en persoonlijke aandacht een beslissende rol. Wij gaan daarvoor zorgen!”, aldus de enthousiaste Tamim.

Professionele begeleiding en coaching
In de studio wordt iedereen getraind en begeleid door erkende personal trainers, lifestylecoaches en voedingsdeskundigen. Tamim vertelt: “Onze specialisatie is functionele training, gedragsverandering en persoonlijke begeleiding op het gebied van levensstijl. Wij werken altijd met de Fit for Life methode die geschaald is op gedragsverandering op de lange termijn. Ons doorontwikkelde concept richt zich naast beweging en voeding op mental coaching. Dit is ontzettend belangrijk en dit maakt hét verschil, want wij merken dat onze klanten mental coaching nodig hebben om echt fitter, gezonder en gelukkiger te zijn. 

Tamim vervolgt: “Door de verschillende specialiteiten binnen ons team en onze bewezen methode zorgen we ervoor dat iedereen 100% gegarandeerd zijn doelstellingen behaalt. Dit kan variëren van 5, 10 of 20 kilo afvallen of aankomen, het verhelpen van rugklachten of mentale problemen, zoals een burn-out. Wat iemand zijn doelstelling ook is, samen gaan we ervoor! Ook in het na-traject blijven wij de mensen volgen. Niemand zal terugvallen in oude gewoonten. De resultaten zijn dus voor de rest van je leven!” 

Gratis intakegesprek, trainingssessie en advies op maat
“Wij nodigen graag iedereen uit voor een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek met gezondheidscheck en trainingssessie op maat. Je ontvangt dan direct advies over hoe je jouw persoonlijke doelen 100% gaat behalen!”, aldus personal coach Tamim.

Aanmelden kan via de website www.pfn.nu/zeist

Slotlaan 304A, 3701 GX Zeist
Telefoon: 06-42182006
Email: zeist@personalfitnessnederland.nl

Bijdrage: 
Artikel: 

 


Volgende artikel:
Wahoe Edubox

 

Voeg een reactie toe

Plain text

  • HTML tags zijn niet toegestaan.
  • Website-adressen en emailadressen worden automatisch omgezet in een link.
  • Regels en paragrafen breken automatisch af.