Wahoe Edubox

15 augustus 2022
tekst: Nicole Slangen

De wereld verandert ontzettend snel. Over een paar jaar worden pakketjes misschien wel een drone bij de voordeur bezorgd. Het onderwijs in Nederland innoveert niet even snel mee. Hierdoor missen kinderen vaardigheden voor de toekomst. Daarom is Nicole samen met haar collega Jenna Wahoe Edubox begonnen. Wahoe Edubox is een educatief pakket voor kinderen vol activiteiten om te bouwen en te experimenteren.

Nicole is Onderwijskundige en woont in Zeist met haar vriend en drie dochters. “Ik vind Zeist een fantastische plek om te wonen. Zo dicht bij de natuur, het is een heerlijke plek voor onze dochters om op te groeien”. Na jarenlang bij een bureau op het gebied van online leren gewerkt te hebben, besloot Nicole om zelf te gaan ondernemen.

Belang van een groei-mindset
“Ik vind het belangrijk om niet alleen mijn eigen kinderen een groei-mindset en nieuwsgierige blik mee te geven. Ik heb altijd al een passie voor leren gehad en vind het fantastisch om met Wahoe kinderen spelenderwijs de wereld te laten ontdekken”.

Omdat de technologische ontwikkelingen zo snel gaan, weten we nog niet welke kennis en vaardigheden kinderen in de toekomst nodig hebben. Het is daarom belangrijk dat kinderen flexibel en wendbaar zijn en het leuk vinden om nieuwe dingen te leren. Dit zijn kenmerken van een groei-mindset. De activiteiten in een Edubox stimuleren nieuwsgierigheid, creatief denken en probleem oplossend vermogen.

In elke Edubox zitten meerdere activiteiten, alle materialen die nodig zijn en een XXL-poster met een uitleg, inclusief podcast. Jenna en Nicole ontwerpen en produceren de activiteiten zelf. “Dat doen we met oog voor duurzaamheid. We produceren zoveel mogelijk lokaal en van gerecyclede materialen”.

Met onze pakketten willen ouders ontzorgen en het hen makkelijk maken om thuis educatieve activiteiten te doen. Je hoeft dan niet zelf van alles te bedenken en materialen te kopen. Kinderen zijn van nature ontzettend nieuwsgierig en het is mooi als ze die eigenschap hun hele leven vasthouden.

Meer informatie
Kies jouw Wahoe Edubox in de webshop. Leuk voor thuis of om cadeau te geven.

www.wahoe.nl
 

Bijdrage: 
Artikel: 

 


Meer over spelen en ontdekken:
Trampolines

Meer over opvoedkunde:
Als u van uw kinderen houdt, leer ze idealen

Volgende artikel:
Walk Art Markt Zeist

 

Voeg een reactie toe

Plain text

  • HTML tags zijn niet toegestaan.
  • Website-adressen en emailadressen worden automatisch omgezet in een link.
  • Regels en paragrafen breken automatisch af.