Moonlight Party

13 november 2022
tekst: Bo Hendriksen

Vrijdag 25 november 2022 verandert de Markt in Zeist in één groot feestterrein. Uit in Zeist presenteert samen met Slotstad RTV, Centrum Zeist en Winter Wonderland een nieuw gratis evenement met livemuziek van diverse artiesten: Moonlight Party. 

Tijdens Moonlight Shopping en de start van Winter Wonderland brengen de initiatiefnemers een gevarieerd programma voor jong en oud. Vanaf 19:00 uur barst het feest los met optredens van Lucie, De Discobulls en KRUZO.

Bo Hendriksen is cultuurmakelaar in Zeist en ziet dit event als een ideaal moment om iedereen opnieuw kennis te laten maken met Uit in Zeist. "Moonlight Party belooft niet alleen een gezellig feestje te worden, ook is het een hele toffe samenwerking tussen cultuur, media en lokale ondernemers en winkeliers. Samen bieden we alle bezoekers een hele mooie avond aan.”   

Daan Warnas van Slotstad RTV neemt de podiumpresentatie van Moonlight Party voor zijn rekening. “We hebben wel een feestje verdiend na corona! Slotstad zit nu ruim een jaar in De Klinker en helaas was een officiële opening eerder niet mogelijk. Dit is een goed moment om samen met iedereen in Zeist een feestje te bouwen. Met Moonlight Party beginnen Slotstad RTV en Uit in Zeist aan een intensievere samenwerking. Kom vooral langs om te genieten van een feestelijk programma!"
 

Bijdrage: 

 


Meer over gebruik van de Markt:
Dorpsplein

Dit voorjaar was er op het plein ook kermis:
Kermis in Zeist

Volgende bijdrage:
Raadslid aan het woord: Hanny Roelofsen

 

Voeg een reactie toe

Plain text

  • HTML tags zijn niet toegestaan.
  • Website-adressen en emailadressen worden automatisch omgezet in een link.
  • Regels en paragrafen breken automatisch af.