Zeister Mediadebat over afval

1 december 2018
foto: Mel Boas

Na twee eerdere publieke debatten over de toekomst van het V&D-pand en over het verkeer in Zeist, komen de samenwerkende Zeister media (waaronder Zeistermagazine) op 12 december met een derde debat. Thema van het debat is: afval. Afval houdt de gemoederen in Zeist al lange tijd bezig, dus dat belooft een mooi debat te worden.

Het debat vindt definitief plaats op woensdagavond 12 december vanaf 19:30 uur in de Bibliotheek. Zeister anchorman Job Boot zal de avond opnieuw leiden. De Amsterdamse hoogleraar economie Raymond Gradus zal een inleiding houden over het nut (of niet) van gescheiden inzamelen van afval en afvalwethouder Wouter Catsburg zal aan het debat deelnemen. Ook Arthur Tutein Nolthenius zit op de kruk namens Samen Duurzaam Zeist. Er zijn filmpjes en de uitslag van de AD-poll en er is veel ruimte voor inbreng vanuit het publiek. Dus kom en praat mee!

Inloop vanaf 19:30 uur, het debat begint stipt om 20:00 uur. De toegang is gratis, maar hou er rekening mee dat de drankjes voor eigen rekening zijn.

Bijdrage: 
Artikel: 

Voeg een reactie toe

Plain text

  • HTML tags zijn niet toegestaan.
  • Website-adressen en emailadressen worden automatisch omgezet in een link.
  • Regels en paragrafen breken automatisch af.