JongTalent: Lucie Stolk

10 februari 2024
tekst: Maaike van der Werff; foto’s: Prisca Lichtendonk

Zondagmiddag 3 maart treedt Lucie Stolk met haar muzikale vrienden op bij het tweede JongTalent concert van dit seizoen. Lucie Stolk (Lucìa) is 13 jaar en speelt graag gitaar in allerlei genres. Waar ze zich vorig jaar volledig richtte op Flamenco, zal ze dit jaar vooral het plezier in spelen/zingen van wereldmuziek met anderen laten horen.

Ze zal starten met Jasper achter de piano. Ze vonden elkaar spontaan op de afterparty op Monumentendag 2023 bij 'De Witte Os' waar toevallig een piano in de wijnkelder stond.

Vervolgens komen haar muziekvrienden Karel Das en Sam van der Hum uit het westen van het land aanschuiven om gedeelde onvergetelijke wereldmuziek rond het kampvuur nu met alle liefhebbers te delen. Lucie zal ook solo nog een aantal nummers spelen.

Het volledige programma is op de dag van het concert verkrijgbaar aan de zaal. Het JongTalent concert begint om 14.00 uur, ontvangst vanaf 13.30 uur. De toegang is gratis. Het JongTalent concert vindt plaats in het Torenlaan Theater, Torenlaan 38 in Zeist. Meer informatie: https://cultuurzeist.nl/agenda-evenementen/jongtalent-concert-3maart2024/ 

Deze concerten zijn een samenwerking van CultuurZeist en het Torenlaan Theater. Na afloop van het JongTalent concert is er een Open Podium met drie muzikale optredens. Meer informatie over de JongTalent concerten en het Open Podium op www.cultuurzeist.nl.

 

Bijdrage: 
Artikel: 

 


Meer over CultuurZeist:
CultuurZeist

Binnenkort ook in het Torenlaan Theater:
Raoel Fatehmahomed: Rode Draad

Volgende bericht:
Buddy to Buddy van start

 

Voeg een reactie toe

Plain text

  • HTML tags zijn niet toegestaan.
  • Website-adressen en emailadressen worden automatisch omgezet in een link.
  • Regels en paragrafen breken automatisch af.