Het is allemaal jouw schuld!

5 maart 2021
tekst: Willemijn van Strien

De in Zeist woonachtige schrijver Willemijn van Strien heeft een boek geschreven: “Het is allemaal jouw schuld!”, “in verbinding naar een respectvolle scheiding”.

Het boek gaat over hoe de impact van het antwoord dat we in onze vroege jeugd hebben gegeven op hoe we het leven hebben aangetroffen, doorwerkt in je hele leven. Hoe moeilijk dat te veranderen is en hoe je mild je kunt worden naar jezelf en naar de ander als je dit begrijpt. Het geeft inzicht in de verstrikkingen waarin je verzeild kunt raken die alle energie aan de relatie onttrekt. Het reikt allerlei strategieën aan hoe het wel moet, hoe je makkelijker met iemand kunt communiceren als je het anders aanpakt. Het laat ook zien dat als je het op dezelfde manier blijft doen, je ook dezelfde resultaten zult krijgen en waarom we dat eigenlijk ook liever in stand houden.

Het laat zien hoe je op een mooie manier ouders kunt blijven, zonder dat je in hetzelfde huis woont. En het geeft informatie over de overlegscheiding, een vorm van scheiden, waarbij je respectvol je partner-relatie beëindigt.

Daarnaast is het een relatie-doe-boek. Bijvoorbeeld om op een bepaalde tijd hoofdstuk 1 met je partner, vrienden of vriendinnen te bespreken. En dan zo verder. Het geeft een format hoe je stap voor stap de veiligheid kunt creëren voor werkelijke verbinding met een ander.

Het boek komt 2 april uit. Als je het boek al wilt reserveren dan kan dat via de volgende link: 

https://www.managementboek.nl/boek/9789492528698/het-is-allemaal-jouw-schuld-willemijn-van-strien?affiliate=7374

Willemijn van Strien is geboren en getogen in Den Haag, en al weer 31 jaar woonachtig op de Platolaan in Zeist, waar haar overgrootmoeder Geertruida Deirkauf, haar grootmoeder Anna Elizabeth Schnepper en haar moeder Truun Kousemaker hebben gewoond.

 

Meer Zeister boeken:
Soms herhaalt het verleden zich
Meer over echtscheiding:
Op de camping
Volgende bijdrage:
Winkelen op Afspraak

 

Bijdrage: 
Recensie: 

Voeg een reactie toe

Plain text

  • HTML tags zijn niet toegestaan.
  • Website-adressen en emailadressen worden automatisch omgezet in een link.
  • Regels en paragrafen breken automatisch af.