Golden Earring Undercover in De Peppel

4 juni 2023
tekst: Herma Luiten

Radar Love, Twilight Zone, When The Lady Smiles, Another 45 Miles; dit is slechts een greep uit het hitrepertoire van Golden Earring. Op vrijdagavond 16 juni 2023 komt all-star tributeband Golden Earring Undercover naar Poppodium De Peppel in Zeist voor een explosieve avond rock ‘n roll en nostalgie. De deuren op de Montaubanstraat 106 gaan open om 20.30 uur. Tickets kosten € 14 in de voorverkoop en € 16 aan de deur. Kijk op peppel-zeist.nl voor meer informatie en de kaartverkoop.

Tijdloze Haagse Nederrock
De tijdloze Haagse rockformatie en diens output zijn onlosmakelijk verbonden met de Nederlandse muziekgeschiedenis. De Earring zelf heeft helaas onlangs aangekondigd te stoppen met optreden, maar de muzikale erfenis is te groot om niet meer live gehoord te worden. Daarom is er Golden Earring Undercover - een hommage aan de Haagse rockers van Golden Earring door een vijftal gerenommeerde muzikanten uit de Haagse popscene. De grootste hits van Barry Hay, Cesar Zuiderwijk, George Kooymans & Co. komen uiteraard voorbij, maar ook zeker de minder bekende nummers van vroege albums als Moontan en Together.

Undercoversessies
Tijdens Undercoversessies op vrijdag speelt een gerenommeerd Nederlands artiest de hele avond muziek van zijn/haar lievelingsartiest. Deze avond laat de muzikant zijn creativiteit de vrije loop rondom zijn/haar idool. Zo staat de gitarist van een rockband opeens vrolijk jazz te spelen of krijgen we een singer-songwriter die graag metal speelt. Niets is uitgesloten, behalve talentvolle muzikanten en een gezellige avond!
 

Bijdrage: 
Artikel: 

 


Maar hoe populair is de Earring in Zeist?
Hoe stemde Zeist voor de Top-2000?

Meer over De Peppel:
De mooiste foto van: Janny Smits

Volgende column:
Dolend bij D.O.S.C. Den Dolder

 

Voeg een reactie toe

Plain text

  • HTML tags zijn niet toegestaan.
  • Website-adressen en emailadressen worden automatisch omgezet in een link.
  • Regels en paragrafen breken automatisch af.