Het is weer Boekenweek!

13 maart 2023
tekst: Olaf Tigchelaar

Het is weer zover: de Boekenweek is in volle gang. Dat betekent dat we je bij boekhandel Kramer & van Doorn bij aankoop vanaf 15 euro aan boeken het Boekenweekgeschenk van Lize Spit cadeau doen! De eerlijke vinder kan overal op zeer lovende reacties rekenen en het enige dat je hoeft te doen om het te bemachtigen is deze week de boekhandel te bezoeken en een mooi boek uit te zoeken.

Het thema van de Boekenweek is Ik ben alles. Wie ben ik, wie is de ander, waar liggen mijn wortels… voor alle verhalen is er plek in de boekhandel. Naast het Boekenweekgeschenk van Lize Spit is ook het Boekenweekessay van Raoul de Jong verkrijgbaar. Voor slechts vijf euro (op = op) kun je lezen over zijn zoektocht naar het genootschap van de dansende schrijvers en lees je hoe swingend en vol levensvreugde de Surinaamse schrijvers hebben afgerekend met een pijnlijke periode in de geschiedenis, de slavernij.

De Boekenweek is hét moment om je te verdiepen in je eigen geschiedenis, die van een ander, of doodgewoon hét moment om jezelf eens lekker een boek cadeau te doen.

Aanstaande zaterdag om 15:00 uur krijgen we om de Boekenweek af te sluiten bezoek van twee bijzondere auteurs:
Sacha Bronwasser is de auteur van het indrukwekkende Luister, ons huidige Boek van de Maand en Eva Posthuma de Boer de auteur van het prachtige De hand van Mustang Sally, dat onlangs door het Mezza boekenpanel (waar ik zelf deel van uitmaak) werd uitgeroepen tot Boek van het Jaar! Twee boeken die er mogen zijn dus en twee bijzondere auteurs die aanstaande zaterdag meer over hun boek zullen vertellen. Natuurlijk is er ook de gelegenheid om de boeken die middag te laten signeren! Mis het niet en kom ook!

De Boekenweek duurt tot aanstaande zaterdag 18 juni, dus hopelijk tot ziens in onze winkel!
 

Bijdrage: 
Artikel: 

 


Olaf schreef eerder:
Ik ga op reis en neem mee...

Onlangs ook bij Kramer & van Doorn:
De weg van het boek

Volgende column:
Ongevraagd advies

 

Voeg een reactie toe

Plain text

  • HTML tags zijn niet toegestaan.
  • Website-adressen en emailadressen worden automatisch omgezet in een link.
  • Regels en paragrafen breken automatisch af.