Alles behalve diëten…

8 juni 2022
tekst: Eline Meijer; foto’s: Mandy Brander

Ik geloof dat het lichaam precies aangeeft wat ze nodig heeft, maar we moeten hier wel naar (leren) luisteren. Wanneer je lichaam in balans is, kan het lichaam letterlijk loslaten. 

In mijn Zeister diëtistenpraktijk “Diëtistenhuis”, gevestigd in de Godfried van Seijstlaan 35 (in Sportcity), focus ik op het voeden van je lichaam. Ik vind het belangrijk dat je de juiste energie, vitaminen en mineralen tot je neemt. Als orthomoleculair diëtist wil ik laten zien dat je lekker én gezond kan eten, zonder dat er dingen ‘verboden’ worden. Mijn doel is om jou én je voeding in balans te krijgen. En zo mijn bijdrage te leveren aan jouw gezondheid.

Daarnaast gaan we samen aan de slag om erachter te komen waar jouw klachten vandaan komen en pakken we de oorzaak aan in plaats van het symptoom te bestrijden. Door middel van persoonlijke benadering, werken we samen aan jouw doel dat ook op lange termijn effectief zal zijn.

Naast gezond eten streef ik altijd naar meer energie, betere nachtrust, flowen door je menstruatie of de overgang, elke dag ontlasting en lekker in je vel zitten. Wanneer je lichaam in balans is, kan het lichaam letterlijk loslaten. 

Ik zie voornamelijk vrouwen met hormonale klachten. Denk aan PCOS, PMS, endometriose, overgang en kinderwens. Maar daarnaast zie ik ook mannen en vrouwen met darmklachten en huidklachten (acne, eczeem, psoriasis). Het is zo mooi om te zien dat er met voeding en leefstijl zo veel te bereiken is. Ik geloof dat het lichaam precies aangeeft wat ze nodig heeft, maar we moeten hier wel naar (leren) luisteren. 

Ik help je hier graag bij! In 2016 heb ik de opleiding voeding en diëtetiek in Amsterdam afgerond en ben ik aan de slag gegaan in de praktijk. Een paar jaar later had ik behoefte om verder te leren en nieuwe informatie tot mij te nemen. Ik heb toen de opleiding tot orthomoleculair therapeut gevolgd. Hierdoor ga ik echt op zoek naar de oorzaak van je klachten in plaats van symptoombestrijding. 

Je bent bij mij welkom in de praktijk in Zeist, maar ik werk ook online via beeldbellen. 

Het lijkt me leuk om je binnenkort te ontmoeten!

Het adres is:
Godfried van Seijstlaan 35
3703 BR Zeist (in Sportcity)

06-21338691
www.dietistenhuis.nl
info@dietistenhuis.nl
 

Bijdrage: 
Artikel: 

 


Meer over diëtisten:
Weerbaarheid

Meer over gezonde voeding:
Snoepvierdaagse

Volgende artikel:
Nu smeren voor later

 

Voeg een reactie toe

Plain text

  • HTML tags zijn niet toegestaan.
  • Website-adressen en emailadressen worden automatisch omgezet in een link.
  • Regels en paragrafen breken automatisch af.