Wisseling bij Samen Duurzaam Zeist

28 januari 2023
tekst: Fons Pennings; foto: Mel Boas

Samen Duurzaam Zeist is een overkoepelend platform van duurzame initiatieven van inwoners van Zeist. Het platform wordt ondersteund door een community- en een communicatiemedewerker. Na drie jaar zijn Willy Douma en Hans Snel in deze functies opgevolgd door Margreet van der Pijl en Fons Pennings.

Margreet van der Pijl heeft een ruime ervaring bij onder anderen het eerste crowdfunding platform van Nederland, de 1%club, en als community-ontwikkelaar bij gemeente, ministerie en ontwikkelingssamenwerking.

Fons Pennings was centrummanager in Zeist, al langer als vrijwilliger verbonden aan Samen Duurzaam Zeist en maker van de platforms www.wijzijnzeist.nl  en www.dezeistenaar.nl 

Hun doel is meer mensen betrekken bij de duurzame initiatieven die er al zijn en kijken waar er nog nieuwe initiatieven ontstaan en kunnen worden ondersteund.

Meer weten? Op www.samenduurzaamzeist.nl vind je informatie over de duurzame inwoners-initiatieven die er al zijn en nog veel meer. Mailen naar info@samenduurzaamzeist.nl kan natuurlijk ook.
 

Bijdrage: 

 


Meer van Samen Duurzaam Zeist:
Tuin-deelproject in Griffensteijn

Meer over Samen Duurzaam Zeist:
Samen Duurzaam Zeist

Volgende column:
De spiegel van de cultuur van Zeist: de markt

 

Voeg een reactie toe

Plain text

  • HTML tags zijn niet toegestaan.
  • Website-adressen en emailadressen worden automatisch omgezet in een link.
  • Regels en paragrafen breken automatisch af.