Vier de lente!

22 maart 2022
tekst: Jauke de Baat; foto: driejuni Foto’s

Duo Berends & van Vuuren geeft op zaterdag 2 april 2022 in de Oosterkerk een tweetal concerten voor piano en cello, met als thema ‘Vier de lente!’.

Op het programma staan werken van Bridge, Fauré, de Falla en Beethoven: een afwisselend, toegankelijk en sprankelend programma in lentesfeer met persoonlijke toelichting van de musici. Zowel volwassenen, jongeren als kinderen (met begeleiding) zijn welkom.

Duo Berends en van Vuuren zijn Marit Berends (cello) en Jacoline van Vuuren (piano). Dit professionele duo staat op het podium in kamermuziekseries, huiskamers en zij treden op bij speciale gelegenheden. Het duo organiseert sinds januari 2021 concerten in eigen beheer; in 2021 waren dit een viertal concerten via livestream vanuit de Oosterkerk in Zeist. De sfeervolle kleine zaal in deze kerk bleek een uitstekende akoestiek te hebben en zeer geschikt voor de concerten van het duo.  De musici zijn zeer verheugd het publiek op 2 april aanstaande weer live te kunnen ontmoeten!

Duo Berends & van Vuuren; cello & piano
Zaterdag 2 april 2022
Live in de Oosterkerk, Woudenbergseweg 44, Zeist.
Aanvangstijden
- 11.00 uur
- 13.30 uur
Tijdsduur: 60 minuten

Belangstellenden kunnen een ticket voor het concert bestellen via deze link: https://berendsenvanvuuren.nl/events/concert-2-april/

Entree: Volwassenen €20,- / Kinderen €12,50 inclusief koffie/thee/limonade & petitfour; voorafgaand aan het eerste concert en na afloop van het tweede concert.

Aankomende weekend (25 en 26 maart) wordt er in Zeist geflyerd en krijgen de mensen die een kaart online bestellen 5 euro lente korting.

Bijdrage: 
Artikel: 

 


Volgende column:
Met Jantje en Aat in de raad?

 

Voeg een reactie toe

Plain text

  • HTML tags zijn niet toegestaan.
  • Website-adressen en emailadressen worden automatisch omgezet in een link.
  • Regels en paragrafen breken automatisch af.