Kom in beweging bij RunningZeist!

Wil je lekker en verantwoord lopen? Al gedacht aan RunningZeist? Ab Reitz biedt je samen met zijn team vele momenten in de week om op een leuke manier conditie te krijgen. In een groep, met je gezin of via personal coaching. Alles kan!

Of je nou geoefend bent of net begint met hardlopen. Iedereen wordt blij van het enthousiasme en de kunde van RunningZeist. De trainers doen niets liever dan jou in beweging te brengen en bij te dragen aan een goed gevoel! En als je soms even meer dan beweging nodig hebt dan is er ook een luisterend oor.

Die wens om mensen in beweging te brengen én te houden is soms belangrijker dan contributie. Tijdens Covid-19 wilden een aantal lopers tijdelijk stoppen vanwege financiële redenen. Omdat bewegen juist nu belangrijk is, zijn alle lopers gebleven. Het tij gaat weer keren.

Ook is er in diezelfde periode gezinstraining ontstaan. Even op een andere manier met elkaar samen en ook nog sterker worden. Leuk om te zien wat dat met een gezin kan doen! Naast volwassenen kan de jeugd vanaf 5 tot 18 jaar ook bij RunningZeist terecht. Kijk op www.runningzeist.nl voor meer informatie.

 

Volgende column: Loslaten

 

Bijdrage: 
Artikel: 

Voeg een reactie toe

Plain text

  • HTML tags zijn niet toegestaan.
  • Website-adressen en emailadressen worden automatisch omgezet in een link.
  • Regels en paragrafen breken automatisch af.