Te gast: Philip Huff

15 februari 2024
tekst: Olaf Tigchelaar; foto: Daniël Cohen

In aanloop naar de Boekenweek is Philip Huff op dinsdagavond 12 maart te gast in Kramer & van Doorn. Centraal staat zijn nieuwe boek Open, dat net verschenen is. Olaf zal deze avond Philip interviewen over deze nieuwe roman!
Open is al in de winkel verkrijgbaar, dus kom langs als je het boek van tevoren wil lezen. Natuurlijk is er deze avond ruim gelegenheid om het boek te laten signeren!

Over het boek
Op een veel te warme septembermiddag in 2020 trekt de verteller van Open de deur van het huis van zijn geliefde achter zich dicht. Na zeven intense jaren zijn ze ver uit elkaar gedreven. In de weken en maanden erna probeert hij te begrijpen wat er is gebeurd. Hoe konden twee mensen die zo van elkaar houden elkaar zo veel verdriet doen? En kunnen ze elkaar na alles nog terugwinnen?
Open is een roman voor iedereen die liefdesverdriet kent of heeft gekend, en voor iedereen die nieuwsgierig is naar alternatieve relatievormen. In zijn kenmerkende, intieme stijl beschrijft Philip Huff de mooiste en pijnlijkste momenten van een onconventionele liefdesgeschiedenis: een opbloeiende liefde, de ineenstorting ervan, en de pogingen elkaar weer te vinden. Bovenal is het een scherpzinnig en vaak nietsontziend zelfonderzoek van een van onze meest kritische en gedreven schrijvers.

Philip Huff 
Philip Huff (1984) is schrijver en regisseur. Eerder schreef hij onder meer de succesromans Dagen van gras en Niemand in de stad. Zijn laatste roman, Wat je van bloed weet, behaalde in de week van publicatie meteen de eerste plaats van De Bestseller 60 en bleef daar maandenlang in staan. Open is zijn vijfde roman.

Te gast
Datum: dinsdagavond 12 maart 2024
Aanvang: 19:30 uur
Locatie: Kramer & van Doorn, Slotlaan 221, Zeist
Toegang: € 7,50
Aanmelden: info@kramerenvandoorn.nl

Bijdrage: 
Artikel: 

 


Meer over Kramer & van Doorn:
Kramer & van Doorn

Meer over de liefde:
Nieuwe liefdes

Volgende artikel:
Perzisch koken en dineren met Shirazeh!

 

Voeg een reactie toe

Plain text

  • HTML tags zijn niet toegestaan.
  • Website-adressen en emailadressen worden automatisch omgezet in een link.
  • Regels en paragrafen breken automatisch af.