Oproep - Vraag en antwoord over Zeist

Iedereen zit wel eens met een vraag die jezelf maar moeilijk kunt beantwoorden. Dat kan gaan over iets uit het verleden, het heden (het hier en nu) of de toekomst. Een goede vraag stellen is een kunst. En dan is het goed om dat naar buiten te brengen. We vragen de lezers om vervolgens te helpen. Wie weet er een antwoord op de gestelde vraag? Stel je vraag aan Zeistermagazine.nl en kijk of er iemand een antwoord weet. Stel de vraag zo concreet mogelijk!

In 2013 is deze rubriek gestart. In 2015 is het archief van Zeistermagazine.nl bij een servercrash verloren gegaan. Een aantal vragen is nog teruggehaald. We gaan er nu mee verder.
Iedere maand willen we een nieuwe vraag aan de lezers voorleggen. Die vraag komt van de lezers. De vraag moet wel met Zeist te maken hebben. En voor meerdere mensen interessant zijn. Maar je hoeft niet meer in Zeist te wonen om een vraag te stellen.

We willen graag horen met welke vraag jij zit. Voorwaarde is wel dat die vraag toegelicht wordt in een paar zinnen. En stuur een leuke foto van jezelf mee om erbij te plaatsen. We kunnen ook Kees Linnenbank vragen om een foto van je te maken. We plaatsen de vraag met een bijpassende foto in de Schrijvershoek. Zo nodig helpen we met de toelichting.

De lezers worden uitgedaagd om een antwoord te geven!
Die verschijnt dan na de vraag.

Stuur je bijdrage naar de redactie: info@zeistermagazine.nl
We zijn benieuwd!

Steven Spaargaren
Ronald Camstra

Reacties

Mijn vriendin en ik zijn op zoek naar iemand,die ons kan brengen
naar de zwoer in driebergen.
En 3 uur later weer kan ophalen.
We wonen op de laan van rijnwijk 1 nieuwbeerschoten in zeist.
Ik zag aan het redactieadres,dat de makers hiervan er ook wonen.....
Graag een reactie.
Groeten Yvonne.
Laan van Rijnwijk 1 b51
3709jl Zeist.
0307522165

Voeg een reactie toe

Plain text

  • HTML tags zijn niet toegestaan.
  • Website-adressen en emailadressen worden automatisch omgezet in een link.
  • Regels en paragrafen breken automatisch af.