Keep calm, I will use my opera voice

11 maart 2023
tekst: Josine de Vries

In "Keep calm, I will use my opera voice" geeft Lida Straathof een muzikale en humoristische introductie in de operawereld. Klassiek voor dummies dus! Op vrijdagavond 31 maart staat ze in het Theater Slot Zeist.

Opera saai? Nee joh! In deze voorstelling vol prachtige muziek, anekdotes, live ondertiteling en onhandige operakostuums brengt sopraan Lida Straathof je alles bij wat je over opera had moeten weten, maar nooit hebt kunnen of durven vragen. Ze vertelt over de geschiedenis van het genre en de belangrijkste etiquette. En uiteraard zingt ze een aantal schitterende aria’s.

Lida zingt op verschillende events in binnen- en buitenland. Ze was te zien als hoofdact bij onder andere Peter Stuyvesant Ball in New York, TEFAF, ADE, TEDxAmsterdam, Moet&Chandon, Dept Agency in Berlijn, Palazzo Versace in Dubai en Michelin uitreikingen in België en Nederland. Daarnaast heeft Lida meegewerkt aan verschillende producties van De Nationale Opera, zoals in Manon Lescaut, Gurre-Lieder, La Bohème en Faust.

“Lida heeft naast een geweldige stem zo’n komische timing én aanstekelijke flair dat alle bezoekers verliefd op haar (én met tegenzin) de zaal verlieten.” (Tapas Theater).

Praktische informatie en tickets: https://www.theaterslotzeist.nl/keep-calm-i-will-use-my-opera-voice/

Bijdrage: 
Artikel: 

 


Meer over Theater Slot Zeist:
Theater Slot Zeist

Meer over toegankelijke concerten:
Concert met de hond

Volgende bijdrage:
Evelien bespaart!

 

Voeg een reactie toe

Plain text

  • HTML tags zijn niet toegestaan.
  • Website-adressen en emailadressen worden automatisch omgezet in een link.
  • Regels en paragrafen breken automatisch af.