Voedselpakket inzameling Ramadan

12 mei 2020
tekst: Jeske Goedhart; foto: Pixabay

Sociaal werkers uit Zeist Noord en West zijn een inzameling gestart voor voedselpakketten om gezinnen in Zeist tijdens de Ramadan te ondersteunen. Souad Belouchi is sociaal werker bij MeanderOmnium en initiatiefnemer van deze actie. Zij licht toe:

“Ramadan is een maand van niet alleen vasten, maar ook van solidariteit en saamhorigheid. Daarom is het gebruikelijk om je maaltijd (iftar) te delen met je familie, buren, vrienden en ook met mensen die het nodig hebben. Maar in deze tijd van het corona-virus kan dat helaas niet. Met onze inzamelingsactie willen we tóch de maaltijd kunnen delen, alleen dan op een andere manier.

Als je mee wilt doen, vragen wij jou droge en houdbare producten te doneren tot uiterlijk 18 mei a.s. bij de drie slagerijen die meewerken aan deze actie. De adressen vind je hieronder.

Van de ingezamelde producten, maken wij pakketten voor mensen die dat nodig hebben, zoals eenzame ouderen, alleenstaande moeders en mensen die het moeilijk hebben. Jongeren uit de wijk gaan ons daarbij helpen. Wij zijn heel blij met ieders hulp!”

Welke producten kun je inleveren?  Dadels, houdbare melk, koffie/thee, olie, suiker, vermicelli, rijst, pasta, meel, linzen, kikkererwten ik blik, tomatenpuree, harira pakje soep

Inleveradressen: Islamitische slagerij Amin (winkelcentrum De Clomp) en islamitische slagerij AYA en Minimarket, op Johan van Oldenbarneveltlaan 70 en 82.

Wanneer? Vanaf nu tot 18 mei a.s.

Vragen of informatie: tel: 06-15529228 of s.belouchi@meanderomnium.nl

 

 Volgende bijdrage: Leven zonder plastic

 

Bijdrage: 
Artikel: 

Voeg een reactie toe

Plain text

  • HTML tags zijn niet toegestaan.
  • Website-adressen en emailadressen worden automatisch omgezet in een link.
  • Regels en paragrafen breken automatisch af.